10/ 6 - 09

Skönt att vara ledig efter 5 nätters jobb. Tror det börjar sätta sig lite mådde så dåligt imorse när jag vakna att jag var tvungen att skippa spar kjöp med brudarna och lägga mig i sängen igen. Vaknade dock pigg och kry sen så det var skönt. Lön idag hade tänkt spendera lite av den men så blev inte fallet så det får vänta tills imorgon.
Har bara 6 jobbdagar kvar nu sen är det slut på Shell! Det ska bli så skönt att slippa det där stället men börjar känna att det verkligen ska bli tråkigt att åka hem på grund av allt det roliga som hänt här. Blir iaf fest på fredag med carru och midsommar kommer också den firas här i stavve innan det bär av hem mot sverige för gott.

Men det härliga att komma hem är att det inte blir lugnare där, Peace & love väntar runt hörnet direkt när man kommer hem. Sedan drar jobbet på ålderdomshemmet igång och det börjar redan planeras lite smått och lite roadtrips i sommar, kommer bli great!

Nej nu blir det att fortsätta peppa med Carru inför fredag! Natti!


/ m




6/6 - 09

Idag Sveriges nationaldag och ett helt jävla år sen man sprang ut från Rekarnegymnasiet, jag känner lite ångest över det. Känns inte som att man har åstadkommit någonting. Men jag får tänka på att jag har hunit rest en hel del och också varit och jobbat i Norge. Skönt att den här dagen snart är över så man slipper ha ångest. Jobb inatt får se hur många norskar som komer ihåg att sverige fyller år idag!

Grattis alla studenter!

/ m



4/ 6 - 09

Veckan hemma var väldigt hektisk som den alltid är känns det som. Kom hem på onsdagen packade och fixade viktigaste.
Åkte till London på torsdagen och det var en riktigt rolig helg tillsammans med Johanna! London är en underbart fin stad och vi hade väldigt tur med vädret över 20 gradersstrecket varje dag. Blev massa shopping och jag fick se mycket fina sevärdigheter.
När jag kom hem på söndagen var jag helst slut så jag somnade ganska fort.

Måndagen blev det en lång promenad tidigt på morgonen sedan åkte jag in till stan för att lämna in papper till komvux, fnderar på att läsa matte C och eng C i höst för att kanske få det lite lättare att komma in på högskolan senare.
Efter stan åkte jag hem och la mig i en solstol på verandan och bara chillade.
Sen blev det en till långpromenad med Belly. Gjorde mig iordning för att åka och plocka upp piffen och stahre det blev slagstaglass och lite skitsnack, mys!
Blev vin på Grappa senare på kvällen med Sofia och Johanna, riktigt trevligt.

Tisdag kom syster yster med lilla Tindra, så sjukt söt var hon. vi åkte ner på stan tillsammans med mamma, åt på kina och sen inhandla jag det sista innan färden tillbaka till stavve.

Som sagt är tillbaka i stavve nu och har ca 2,5 vecka kvar här känns som att det kommer gå otroligt fort. Det var väldigt jobbigt när jag skulle åka iväg till v.ås men nu när man väl är här känns det bra och nu är det bara att köra på den sista tiden men också njuta och ha roligt!

/ m

RSS 2.0