30/3 - 09

Jobb jobb jobb. Känns som att jag verkligen inte har något annat i mitt liv än jobb just nu. Jo sova. Har jobbat som en gnu hela den här helgen är helt slut och ska jobba ända fram till torsdagkväll. Sedan är jag ledig 2 dagar och så har vi jobb söndag måndag och på tisdag är det äntligen min tur att få åka hem och fräscha till mig lite!
Eftersom jag jobbar har jag tyvärr inte så mycket att skriva i bloggen. När jag läser den själv märker jag verkligen hur tråkigt mitt liv är just nu!
Tur att jag har ganska så sköna människor som kommer på nattenoch livar upp stämmningen lite, utan dem hade jag fan somnat.
Nej nu blir det att sova som sagt jobb inatt igen och jag behöver verkligen alla sömn jag kan få. God natt!


Den här låten kom när jag gick hem och jag kunde verkligen inte sluta garva åt texten, så klockren! Haha

Oh, he treats me with respect,
He says he loves me all the time,
He calls me 15 times a day,
He likes to make sure that im fine,
You know I've never met a man,
Whose made me feel quite so secure,
He's not like all them other boys,
They're so dumb and immature.

There's just one thing,
That's getting in the way,
When we go up to bed your just no good,
its such a shame!
I look into your eyes,
I want to get to know you,
And then you make this noise,
and it's apparent its all over

Its not fair,
And i think you're really mean,

Oh you'r esupposed to care,
But you never make me scream

Oh it's not fair,
And it's really not ok,

Oh you're supposed to care,
But all you do is take,
Yeah, all you do is take

wel I lie here in the wet patch in the middle of the bed
Im feeling pretty damn hard done by, I spent ages giving head
then I remember all the nice things that you've ever said to me
maybe i'm just overreacting, maybe you're the one for me

26/3 - 09

Looking forward to

x. Åka hem och hälsa på i E-town 7/4

x. Gadda mig! 8/4

x. 20 barre, finally! 11/4

x. London baby 28/5-31/5

x. Peace & Love 22/6-27/6

Och mer saker kommer det att bli!



 


25/3 - 09

Kom precis hem från jobbet, är väldigt seg just nu kommer inte sova många timmar nu eftersomjag ska möta upp Caroline på tågstation. Jag borde kanske lagt mig direkt men jag är aldrig trött när jag kommer hem. Skönt att caroline är tillbaka här i stavve och nu är det Pernillas tur att vara hemma.
Helgen består bara av jobb, dubbelpass fredag, kvällspass lördag och nattpass på söndag. Sedan fortsätter nattpassen nästa vecka ända fram till torsdag sen är jag ledig fram till söndag då jobbar jag natt och sen måndag. Sedan på tisdag är det äntligen min tur att få åka hem.

Åh igår blev min resa klar till London! Äntligen är det bokat och klart att jag ska få åka och hälsa på Johanna! Jag längtar älsk, det kommer bli svinigt roligt! Vi kommer härja sönder hela London och massa shopping! <3

Inte långt kvar till tatoo nr 5 sitter på kroppen nu heller. Den 8/4 blir det gaddning och jag ser fram emot det till tusen. Finns inge skönare eller mer spännande än att bli gaddad. Blir nästan rädd för mig själv hur jag an tycka något sådant. Men alla är vi olka och tur är väl de.

Nej nu blir det sängen annars kommer jag aldrig orka pallra mig bort till stationen.


natti!


Me and you in Lndon baby <3


22/3 - 09

Seg söndag och jag känner mig helt värdelös för att jag sov länge och förflyttade mig bara så långt som från sängen till soffan. Var dåligt väder på dagen så det blev min anledning till att inte gå ut och gå, men bara för jag väljer latsidan idag så är det klart att det spricker upp ute och solen visar sig. Så nu har jag faktiskt ganska dåligt samvete, så får se om det blir en liten kvällspromenix senare.
Nu sitter man och fördriver tiden med luksusfellen på tv3 Norge ska väl snart börja tänka på lite mat. Det blir inte mer avancerat än fiskpinnar idag faktiskt.
Donken igår btw satt mycket fint i kistan, bjöd Pernilla på en glass sen också istället för tårta som också den slank ner lätt som en plätt.
Nu längtar jag så sjukt mycket tills jag kommer hem då jag har beställt mat för alla dagar jag kommer vara hemma. Jag kommer bli så bortskämd, men det är så det ska vara.
Jag hade inte så mycket att skriva idag som jag trodde, så jag tror jag avrundar och låter alla njuta av en tråkig söndag.

/ m

You self distructive little girl
pick yourself up don't blame the world
so you screwed up, but your gonna be ok.

So you've had some detours. some stupid men.
now we know what not to do again
besides you lucked out, Finally


21/3 - 09

Efter att ha jobbat 16 timmar är man rätt slut, inte helt okej men som sagt pengar pengar! Men ska aldrig jobba på den shellstationen någon mer gång. Det var så sjukt skitigt överallt av mina 16 timmar städade jag nog 12! Nattvakterna som brukar jobba där kan inte ha kollat på städschemat ens. Men tills slut såg det end helt okej ut, jag och Sebastian gjorde ett pretty good job om jag får säga det själv. Som sagt fick jobba med Sebastian ja en svensk för en gångs skull och det var sjuk skönt för när klockan närmade sig 3- halv 4 kund ejag knappt röra mig för jag var så trött så satt bara stilla tills jag skulle börja baka, fick lite dåligt samvete men han förstod som tur va.
Kom hem och slockna direkt på soffan, vaknade 1,5 timme senare då gick jag och la mig i sängen sedan sov vi till 19.00. Skönt som satan men blev lite stressigt eftersom jag och Pernilla bestämt att vi skulle käka donken som födelsedagsmat.
Nu sitter jag och försöker hålla mig vaken så jag ska kunna sova resten av natten och inte vakna kl. 5.00 som jag gjorde sist och vara klarvaken, inte helt okej.
Nej nu blir det mer Paradise hotel Norge sedan sleeeep!

hade!

20/3 - 09

Idag är det fredag och det väntas jobb ikväll, dubbelpass till och med. När jag sitter och tänker på det just nu lockar det inte speciellt mycket med tanke på att det är på en annan shellstation jag aldrig varit på men åh andra sidan så tänker jag på cashen och det gör att man keep on going. Resten av helgen kommer säkerligen spenderas framför tv:n, det blir lite firande av Pernilla imorgon eftersom jag börjar kl. 15.00 idag så hinner vi inte speciellt mycket. Men imorgon blir det god mat får se vad hon bestämmer sig för och lite onyttigt. Söndag hoppas man väl på att det är the hills eller life of ryan hela dagen på Mtv så man har något att göra.

Sedan börjar en ny vecka, Caroline kommer tillbaka från Sweden och kan tänka mig att hon haft en grymt bra vecka hemma at that time. Pernilla drar hem till sverige så nästa vecka blir det me och Caroline.
Sedan är det inte långt kvar tills jag får åka hem! Jag längtar som en tok speciellt till att få träffa alla och sen få utföra alla saker som jag verkligen MÅSTE göra, som typ färga håret. Det är inte nice som man ser ut just nu, blek och världens utväxt nej usch mina vänner det kommer fixas dirr!
Fler roliga saker som väntar är att jag ska tatuera mig (ja, igen) sen 8:e när jag kommer hem, can´t wait!
Sedan blir det mys med family och därefter firande av min efterlängtade 20-årsdag! När jag tänker efter på de folk som ska komma kan det inte bli annat än den bästa birthday ever. Bortsätt från att vissa saknas och det kommer märkas. Johanna är i London. Men vi tar igen allting när jag kommer, miss you alot bf <3
Marina är i USA Men jag hoppas att vi kommer ta igen allting när du kommer hem, de tär ett måste! miss you babe! <3

När jag kommer tillbaka till Norge planeras det en hejdundrande 60-årsfest i verven 36, den kommer spåra totally! Men det är så det ska va när man inte festat sen man kom hit!


Sedan i maj så blir det om allt går som jag vill London baby! ska hälsa på älskade Johanna, kommer bli grymt! <3

och hemgång från Norge i början eller vid mitten av juni! Därefter väntar Peace & Love och sommarjobb!

puss på er va!


15/3 - 09

Nu har det gått en vecka sedan jag fick börja jobba självständigt. Men det har gått bra. Än så länge har det inte hänt något som jag inte lyckats lösa. Men ska inte säga för mycket nu, ska jobba inatt så you never know. blir jobb även imorgon natt och tisdag natt sen ska jag försöka hämta mitt visakort på banken som har kommit.
Ska ta tag i mig själv nu lite denna vecka gå lite mer kanske börja köra lite egen styrka. änner att mina knän inte riktigt hänger med. Det är så surt att en idrottskada ska kiunna ge så mycket men i arbetslivet. Vet inte hur länge dem kommer hålla.
helgen var helt okej, blev lugn kväll i fredags med popcorn och mys framför tv:n med pillan.
gårdagen var jag själv så jag klampa över till grannarna en sväng, skulle bara sitta där och chilla tills dem skulle gå ut men blev medtvingad på byn som slutade med några drinkar och en massa välbehövlig dans.
Planerade att jag skule sova länge idag som vanligt men icke, sov till 12 sen blev det inte så mycket mer.
Nu ska jag bara sitta och chilla tills jag ska knalla iväg till jobbet.
have a nice night all

puss

9/3 - 09

Då var man klar med lärlingsveckan och börjar jobba ensam denna vecka. Jag ska jobba natt idag imorgon och förmodligen torsdag och söndag. Jag är nervös som ett svin men jag hoppas att det kommer gå bra. Börjar få ganska så mycket hemlängtan just nu. Jag saknar alla hemma och sen är det så mycket som man vill göra som man inte kan fixa här på grund av de höga priserna =/ man känner sig inte direkt som den fräschaste människan på jorden just nu.
Nu försöker jag vända på dygnet men det gick inte allt för bra, jag somna kl 2 men aknade kl. 10 och kunde verkligen inte somna om. Jag kommer förmodligen va rätt så slut imorgon men det är bra för då kommer jag sova hela dagen och förhoppningsvis vara piggare till nästa natt. jobbade 11 timmar igår, jag stannade och gjorde Ola sällskap så han inte behövde vara själv på en tråkig söndag. Ganska så värt att bara gå och städa lite och sen få extra cash när jag ändå hade planerat att vara uppe länge.
4 veckor kvar sen kommer jag hem =) Ska bli skönt att träffa alla som går att träffa =)

take care

Puss


4/3 - 09

Nu har jag gått min intruditionsvecka och har bara en dag kvar därefter ska jag få börja jobba självständigt.. Det känns både bra och dåligt... skönt för att man slipper en viss person på jobbet som är helt dum i huvet, hatar honom över allt annat.. De dåliga är att det känns som att jag fortfarande inte kan allt och jag är livrädd att något ska gå fel och att jag inte ska kunna lösa det.. Men men det visar sig..
Nu har vi äntligen fått tv och internet i verven och jag ska snart lägga upp bilder på vår lägenhet..
Det blir hemfärd i påsk och jag längtar massor! ska bli så skönt att komma hem och fira sin födelsedag med släkt och vänner..
Saknar alla där hemma nu.. ska bli skönt att få träffa er snart!

Puss så länge!

RSS 2.0