27/10 - 07

Äntligen helg och på måndag börjar lovet, det ska bli underbart! Jag har jobbat både fredag och lördag, vilket känns jättebra för jag behöver lalla pengar jag kan få =p
Kanske blir utgång ikväll med Marina, vi får se vad jag känner för lite senare. Jag är väldigt trött just nu. Imorgon ska jag åka till Stockholm  också med syster, hennes pojkvän och hans lillasyster. Det kan nog bli ganska trevligt får man hoppas på.

På måndag åker jag till Göteborg =D ska bli asskönt att träffa alla igen =) Speciellt Robin men Annie och Erika med =D Ska vara där till onsdag eller torsdag morgon. har inte bestämt mig än.

Mamma fyller på tisdag så ska gratta henne imorgon istället =)

I fredags fick jag reda på mitt religionsprov och jag vart asglad för jag fick VG =D kunde man inte tro faktiskt... jaja

Ha en trevlig lördagskväll och glöm inte att dra tillbaka klockan inatt  =p

m

26/10 - 07

Dags och skriva lite nu tänkte jag. Den här veckan har gått väldigt fort, hoppas bara inte nästa vecka går lika fort. eller jo lite grann föresten. Jag vill att det ska g sakta för att jag inte orkar komma tillbaka till skolan och plugga men jag vill att det ska gå snabbt för att efter lovet ska Robin flytta hit =D

Är klar med de flesta skoluppgifter nu det är skönt, har bara en renskrivning kvar sedan ska jag läsa en bok och plugga till matteprovet.

Lovet
Vara med Johanna
Åka till Göteborg
Mamma fyller
Åka till Stockholm med syster
Träna
Avskedsmiddag med släkten för min syster
Utgång

Det verkar som att de kommer bli en bra vecka med mycket saker att fördriva tiden med =) Men man hoppas på att fler saker ska förgylla ens tillvaro.

m

24/10 - 07

Nu sitter man i skolan, hur segt som helst =/ var nyss på knägruppen och det gick asbra. har höjt nästan alla mina övningar. så det kändes jättebra =)
Skönt att vara klar med idrottspsykologin, lämnade in den igår =) kändes bra men man vet aldrig vad lärarna tycker.
Ska jobba idag efter skolan, dem ringde från trumslagargåren och ville att jag skulle jobba från 16.00 - 21.00. Skönt att jag är klar med allt så att jag kunde jobba, jag behöver pengarna sprara ju till min utlandsresa som bär av mot Indien =D

Så glad att ugly Betty har börjat igen =) det är så bra så bra. Innan desperate ringde Annie =D Blir så glad när du ringer gumman =) hoppas jag kommer ner nästa vecka, bara inte Robin jobbar.

Snart helg igen, såå skönt och efter det LOV! Längtar =)

Saknar dig så mycket älskling, känns som att vi knappt pratat någonting de här dagarna för båda har varit upptagna. Men snart kommer du hit och då blir det för resten av året ända fram till min student, jag längtar!! Älskar dig så mycket.

m

23/10 - 07

Jag och älsklingen 13 månader idag <3



22/10 - 07

Goda nyheter idag, är så glad att du bestämde dig för att ta jobbet här älskling =) Längtar tills du börjar så får jag träffa dig hela tiden och vakna upp med dig varje morgon, kommer att bli underbart.
Imorgon är det 13 månader för oss och fler kommer det att bli. Jag älskar dig! <3

Plugga idag =/ måste läsa igenom samhällskunskapen, musikprov imorgon, delrapport 3 ska in o projektet och inlämningen av idpsyk på torsdag, kanske måste börja med coachingsamtalet också =/ mycket nu, emn snaart lov! UNDERBART!

M

21/10 - 07

Helgen har varit underbar och rolig som de alltid är nuförtiden känns det som=D I torsdags kom Robin och åkte hem i lördags för han skulle på förerningas avslutningsfest =) så då passade jag på att åka hem till Marina och förfesta där för att sedan gå ut. Vi hamnade hos carro kull först =) sedan gick vi ner mot stan och in på Grappa och Time Out när vi skulle bege oss till Lotus vile Marina gå hem till sin bror så då fick hon gå dit efter det gick jag till Lotus där Sara och Marcus var och såklart Agnes =D vi hade askul som alltid eller hur? =D alltid lika roligt att vara ute på krogen med dig gumman =) höll kontakten med min lilla Annie i Gbg också hela kvällen och får höra hur dem hade det och så <3 jag kommer snart och hälsar på, saknar er för mycket nu!
Sov till 12 idag, var asskönt =D ska bara dega hela dagen =D

prata med min Anna bladh också =D på lovet kommer du =D, längtar! då ska vi ut och festa ;)

Hoppas alla hade en bra helg!

Sista veckan innan lovet nu, stå ut! :P

M

20/10 - 7

Utgång med Marina tonight! ;)




16/10 - 07

Hänt mycket bara på de här få dagarna som gått. Inte mycket kul kan jag säga. Var uppe hos Emelie på sjukhuset idag =/ hon åkte in till akuten inatt för magsmärta men ingen vet felet. Hoppas hon får operationen inatt iaf. Tänker på dig syster yster.

Hoppas fotbollsresan imorgon får mig på andra bättre tankar än jag hade idag. Hoppas Robin kommer på torsdag också, det skulle vara ännu bättre.

Ska till sjukhuset på återbesök till sjukhuset på torsdag också får se va de vill nu då med tanke på att det knappt gått två månader sedan operationen. Kankse är sex veckors kontrollen föresten? Jaja.

M

15/10 - 07

Helgen har varit underbar. Men även denna helg har gått allt för fort =/ Åkte till älsklingen i fredags var där hela helgen. Myste i fredags och på lördagen åkte vi in till Göteborg för att shoppa. jag skulle inte ha någonting annat än ett par jeans och Robin skulle ha massor med grejer. Det sluta med att jag köpte en tröja, en mössa, ett par jeans och ett linne medans Robin inte hittade någonting och han blev så jävla arg :P han köpte en tjocktröja till slut och en parfym ;) sedan köpte han en peak mjukiströja till mig =D så snäll älskling, du skämmer bort mig. Sedan efter en heldag i Götet åkte vi hem och vi skulle festa först men var alltför trötta så det blev fotbollskväll och Robins kompisar förfesta sedan blev det film =) på natten ringer Annie och Erika och frågar vart jag är och varför jag inte festar med dem :P men det blir kanske nästa helg tjejer ;)  Söndagen åkte vi och köpte pizza, sedan blev det en tur till Stenungsund. Sedan var det dags för avfärd hem =(
Saknar dig redan älskling, hoppas jag får träffa dig i helgen med. Älskar dig.

Den här veckan blir det plugg som vanligt. är så trött på det behöver lov nu =/ På onsdag bär det av mot Stockholm =D Jag, Sara, Agnes och Marina ska på Sverige - Nordirland, kommer bli myys. Åker direkt efter skolan =)

Ha en bra dag =)

M

12/10 - 07

Hela den här veckan har gått väldigt fort och har i stort sett bara bestått av plugg, plugg och ännu mera plugg. Men det verkar ändå som att det ger resultat. Vi fick reda på betygen som vi fått i vårat fair play arbete och jag fick MVG på det arbetet. Så jävla skönt att det börjar gå bättre i alla fall. Hade religionsprovet idag också, det gick väl sådär får se om jag får godkänt överhuvudtaget. Men hoppas på det.

Idag åker jag till min älskling, saknar dig så mycket! Ska bli så skönt att få sova tillsammans med dig.
Blir att plugga skolarbete på bussen dit och tåget hem =/ har inlämning på måndag i eng =/ jaja.

Ha en bra helg =)

M

9/10 - 07

Seg dag i skolan, kom inte så långt med samhällen men vi kommer bli klara när vi ska i alla fall och det känns väldigt skönt.

Kom hem och satte mig vid tv:n en stund för att sedan sätta mig vid datorn och skriva lite på min Id psykologi. jag har skrivit om de två första nu i alla fall. det får räcka tills på torsdag så får jag skriva mer sen när jag har tid. Nu är det i alla fall dags för att börja plugga lite till religions provet. Delrapporten är också klar och jag har skrivit det jag ska på mitt projekt för den här veckan, känns så himla skönt för det är de som tar mest tid just nu. jag måste börja med min coaching uppgift i Id psyk nu också, så får hoppas att jag träffar Jacke i helgen så jag får det gjort.
Känner mig inte lika stressad idag tyack och lov. Skönt att jag hat en massa strötid i helgen när jag sitter på tåget och bussen till Robin så jag kan plugga lite där också =)
Nej nu blir det religion =/

M

Palla? =/

Fan jag pallar inte skolan just nu, det är så jävla mycket känns som att man inte hinner med. jag skulle behöva vara hemma från skolan i en vecka för att kunna göra klart allt jag ska göra =/  denna och nästa vecka är sjuk!
Jag satt och skrev projekt och självklart ska datajäveln hänga sig så jag måste skriva om två dagar! gaaaah jag blir helt jävla galen!

blir inte bättre av att tänka på allt som ska göras

V. 41
Onsdag - Inlämning delrapport 2 i projekt
Torsdag - Inlämning av utkast i Id psyk
Fredag - Läsa upp en dikt, Prov i religion

V.  42
Måndag - Inlämning av eng text, läxförhör i engelska
Onsdag - inlämning av samhällen

V. 43
Onsdag - Inlämning delrapport 3 projekt
Torsdag - Inlämning Id psyk

inte nog med det så är det en svenskauppgift till plus att jag har rest på grejer jag fått tillbaka som måste kompleteras. Fan längtar så sjukt mycket till studenten just nu. Är så jävla less! Skönt det sdka bli när allt det här är över.

8/10 - 07

Helgen var asbra, men tyvärr gick den lite för fort =/ I fredags orkade jag inte göra någonting efter hajken var jag så himla trött så jag tittade på idol med mamma sedan gick jag och la mig.

Lördagen åkte jag ner på stan med mamma, handlade present och hälsade på syster när hon jobbade =) på kvällen var det dags att åka ut till Johanna. jag åkte dit lite tidigare och förfesta ;) sedan kom alla andra vi satt och åt och prata, jättemysigt. Sedan åkte vi in till stan för att gå ut på Lotus. Så jävla rolig kväll! Det vart n riktigt lyckad utekväll och jag träffade massor med folk som jag inte sett sen jag vet inte när =) Men tummarna upp för lördagskvällen, riktigt lyckad =)

Söndagen låg jag i sängen ganska länge men vaknade astidigt. Sedan får jag ett samtal av min kära Caroline som har hamnat ute i bushen och kommer inte hem :p så det var bara att åka och hämta lilla Caroline och sedan åkte jag ut till Johanna och myste med henne eftersom hon åker hem idag =/

Skola idag, så jävla mycket nu känns det som. Jag skulle behöva stanna hemma en hel vecka för att bli klar med allt som vi ska bli klara med innan lovet.

Längtar tills i helgen, saknar dig så älskling.

m

6/10 - 07

Hemma från hajken igen då. Så himla skönt att vara hemma igen och få duscha men det bästa av allt, få sova i sin egen säng!
Det var faktiskt inte het hemskt på hajken. Det var faktiskt ganska roligt och jag ångrar inte att jag följde med även om jag inte kunde gör så mycket.

Idag blir det fest och utgång! =D det kommer nog bli kalasroligt. Vi hoppas på det =) Hem till Johanna först =D sedan drar vi ut!

Missed you skönt att du är hemma

image36


Vi är lika på ett sätt som bara vi förstår, finns alltid här. Älskar dig.

m

3/10 - 07

Hajk idag då! Jag känner mig inte riktigt laddad för det än men det kommer väl kanske sen när man är i skolan och träffar alla andra glada :P vi åker från skolan kl. 12 så man hinner förbereda sig i bussen inför paddlingen, huah =/

Jag klarade matteprovet igår också =) 16 / 17 poäng =D kanske kan det gå bra någon gång där? Får hoppas på det för jag behöver det här nu.

Ha det bra här hemma, skicka lite värme på nätterna =)

M

2/10 - 07

Sitter i skolan nu och väntar på estetiskt val ska bli roligt =)
Har matteprov sen =/ vet inte riktigt hur det kommer att gå men jag hoppas det går bra =)

Ska hem och packa sen ska på hajk imorgon =/ jaja, det blir nog några roliga stunder kan jag tänka mig =)
det värsta är bara att det kommer vara så jävla kallt!

m

RSS 2.0