26/5 - 09

Sitter här i soffan och har precis packat klart, tror jag? Känns som jag har glömt massor men men smällar man får ta, tror jag fått med det viktigaste iallafall.

Är inte så taggad när jag tänker på den långa resan jag har framför mig men ska bli skönt när man sitter på bussen och inser att man bara har ett litet tag kvar.

Snart bara en dag kvar sen får jag träffa min älskade Johanna i London <3

/ m

25/5 - 09

Veckan har gått otroligt fort och nu är det bara en natt till med jobb sedan hemfärd!
Helgen var bra, jobb i fredags men fick sällskap av både Dan och pernilla så det gick rätt fort.
Lördag var det fint väder och fest! Jag och Pernilla städa, va på stan och sov middag innan vi började göra oss klara för kvällens bravader. Förfesten blev inte riktigt som vi förväntat oss då en kille som var hos oss pissade i våran korridor. Men väl ute på stan kunde inget ändra vårat partyhumör då vi drog till beverly och dansade på borden som vanligt. Riktigt kul! Drog till ett nytt ställe som hette Opera verkade helt okej blir att dra dit tidigare nästa gång. Vid 3 tiden begav vi oss till Burger king där vi blev utsatta för ett par 40 åriga gubbar som inte kan hålla händerna i styr. Men efter att nästan hamnat i bråk på Burger king gick vi till slut hem och en halv hamburgare senare slockande vi rätt bra där i sängen.

Hemgång imorgon som sagt och det ska bli skönt. Hoppas man hinner träffa lite folk bara, saknar er!

London på torsdag! Kommer bli en sjukt rolig helg! Men fick precis reda på att Johanna inte kan möta mig på flygplatsen så måste åka tåg därifrån själv för att möta upp henne. HJÄLP! Jag har inte världens bästa lokalsinne men jag hoppas för min skull att det går bra. Längtar iaf som en tok! <3


Efter hembesöket och London är det bara 3 veckor kvar för mig här i stavve.. Känns väldigt tråkigt men samtidigt skönt. Får se hur det ska gå att bo utan mina sambos..


Nej, göra iordning sig nu sen grillning i badedammen! Mys!


/ m



20/5 - 09

Myskväll med Pernillus , lediga dagar uppskattas as hell för tillfället!

Feeeest på lördag, längtar!

London om bara en vecka, me like! snart ses vi Johanna snutt! <3


Eminem - new song and dance, dunkas högt på jobbet!



16/5 - 09

Har varit ledig i två dagar nu och det har varit hur skönt som helst!  I fredags blev det inte mycket sova eller 7,5 timme är väl ganska mycket egentligen men ändå. Kom upp senare än tänkt iaf så blev att göra iordning sig snabbt och sedan bege sig mot terassen där det skulle vankas grillning med massa mysigt folk som alltid. Som vanligt gick jag och Carro fullt ut och hade en astrevlig kväll!
Idag lördag så har man varit bakis hela dagen, mått som man förtjänar som man brukar säga. Drog iaf en walk of shame från Carros mack hem till oss är så glad att jag hade med mig vanliga skor så jag slapp gå hem i  pumps! Väl hemma slängde jag mig på soffan och har inte lämnat den sen dess. På kvällen blev det Eurovisionfinal med Carro och GP Alex vann ju faktiskt så nu blir det nog dubbel fest för norskarna imorgon då det är nationaldagen och sen fira att Ryback vann. Så det lär bli mycket folk som betyder mycket jobb imorgonnatt. Har ju Pernilla i telefonen också som stöd.
Nej nu blir det att kolla reprisen på paradise hotel sen sleep.

Puss och godnatt

/ m




Konge bild, love it!

12/5 - 09

Åh mysigaste dagen på länge idag. Började med att Pernillos kom hem från jobb och väckte mig då vi skulle ut på våran morgonpromenix som vi tagit tag i igen. Efter det satt jag ute på balkongen och solade, fick fan färg direkt vilket behövdes man är inte direkt brun när man bor i stavve. Efter jag stekt klart i solen så började jag göra iordning mig för att sedan bege mig till Carros jobb. Därefter gick jag, Evelina och Carro hem till Emeli och checkade deras nya lya, sjukt nice må jag säga. Sedan blev det en omväg men en mysig sådan till spar köp (som ullared) då vi insåg när vi kom fram att det ligger på vägen till mitt jobb och vi kunde gått en helt annan väg. Men kul hade vi iaf. Efter det gick vi lite på stan och jag hittade en sjukt fin skjorta på gina, skulle behövt en storlek mindre men jag blev så kär och köpte den ändå. Sedan gick vi hem för att förbereda och därefter ner till badedammen där vi grilla och drack lite gott. SJUKT mysig dag, hoppas på flera sånna!

Prata med min Johanna på msn idag också, planera lite utflykter och utgångar som ska göras när jag kommer, inte långt kvar nu längtar sjukt mycket! <3

nej sängen nu. Natti

/ m


11/5 - 09

Då var helgen avklarad och den bestod bara av jobb så det var skönt att den gick fort. Var ledig igår för ovanlighetens skull. Skulle egentligen vara ledig idag också men snäll som man är så ställer man upp för Therese som måste plugga, är iaf ledig imorgon också.

Nu är det bara två veckor kvar tills jag får åka hem och sen vidare till London! Det är helt sjukt vad jag längtar! Längtar tills jag går där på Londons gator med Johanna och shoppar, fikar, äter och självklart går ut! Kommer bli den bästa helgen ever, jag känner det på mig! (som att det kan bli något annat när man är med Johanna?) Nej, skulle inte tro det!

Efter jag varit i London är det bara 3 veckor kvar tills jag kommer hem till Sverige för gott. Tiden går verkligen så grymt fort just nu märker jag.

Min syster och hennes pojkvän har varit och hämtat hem sin lilla vovve nu också, så sjukt söt är hon. Det blev en liten Tindra. Längtar tills jag kommer hem och får busa lite med henne.

Idag kommer Pernilla tillbaka och eftersom jag är uppe så tidigt idag blir det att göra lite nytta och röja upp lite här i lägenheten.

Have a nice day!

/ m

Jag blir glad varje gång jag pratar med dig..

9/5 - 09

Jag borde sova nu egentligen, vad gör jag uppe? Äsch kan sova imorgon är trots allt ledig som man inte har varit speciellt ofta på senaste tiden. Ska jobba kväll idag sen var det meningen att jag inte skulle jobba förrän på onsdag igen men snäll som jag är tar jag en jobbtid åt Therese som måste gå i skolan.

Som ni kanske läst så har det här inte varit den bästa veckan i mitt liv. Har haft mycket hemlängtan, saknar alla och fått så mycket skit på jobbet. I torsdags var nog ändå droppen, det kommer in en kille och drar en hel historia om hur hans pappas köpte fel torkarblad (att vi hade sålt fel om jag ska citera honom rätt) sen hade han inte fått något kvitto. Då sa jag lugnt och sansat att om han inte hade kvitto kunde jag tyvärr inte hjälpa honom, det var inte jag som sålde torkarbladen alltså vet jag inte om han köpt dem på våran station. Nej då jävlar blir det hus i helvete och han börjar gapa och skrika åt mig och sa att det visst var mitt problem för att de var jag som var på jobb just nu när han kom in. Jag lyckades inte lugna honom utan ringde till min chef och fråga vad jag skulle göra. Såklart sa han det jag misstänkt hela tiden att han inte kan byta varan utan kvitto. Då tar kunde luren börjar gapa och skrika på min chef, kallar honom för idiot och slänger ner telefonen på disken. När han går ut tar han med sig de nya vindrutetorkarna istället för dem han hade med sig in från början. Jag ropar åt honom att han ska komma tillbaka, får mig ännu än utskällning innan han slänger sig in i bilen och åker iväg. Ibland bara ääälskar jag mitt jobb..

Helgen blir lugn, känns som att det behövs. Får ta det lugnt med festandet så man klarar sin budget den här månaden. Åker som sagt snart till London och man vill kunna spendera lite money där.

Nej hopp in i duschen nu sen off to work!

/ m


6/5 - 09

Nu märker jag verkligen hur mycket jag saknar alla där hemma. Har varit väldigt nere dem senaste dagarna. Har bara velat tagit mitt pick och pack och dragit härifrån. Främst för att jag saknar alla så mycket, det känns som man missar så mycket roligt som händer, men också för att man får så mycket skit på jobbet. Man undrar bara hur mycket man ska orka ta? Att var tredje norsk som kommer in i butiken är otrevlig är det så det ska vara? Nej det är skönt att jag bara har 6 veckor kvar här sen slipper jag Shell!
Kommer dock sakna alla nya människor man träffat här. Det är inte bara pest och pina här i stavve vi har riktigt roligt här i våran lägenhet och när vi är ute på byn, men jobbet gör det så ovärt! Man tänker bara på pengarna just nu.

Pernilla åkte hem och hälsa på i måndags, hade sådan lust att bara skita i allt och följa med. Caroline drar hem nästa vecka och jag som vanligt åker hem sist i slutet av månaden, så jag har några veckor kvar. Men jag har en Londonresa att se fram emot när jag kommer hem och det är verkligen INTE fy skam!  Saknar dig Johanna så sjukt mycket just nu så skönt att du kommer hem så vi kan spendera mer tid tillsammans än en ända jävla dag tillsammans!




Hoppas jag hinner träffa några människor efter London innan jag åker tillbaka till stavve igen.

Verkar som att det kanske löser sig till hösten, har haft en klump i magen för jag inte vetat vad jag ska göra.
Hoppas att det blir som jag vill för en gångs skull. Sen har jag och Caroline pratat lite om att åka till Grekland skulle vara sjukt nice. Håller tummarna för hösten!

Nej nu blir det sängen, jobb igen imorgon.

natt/ m



How do I feel this good sober?

2/5 - 09

STORT GRATTIS till mitt hjärta Sophie Helgstrand som fyller 21 idag! Saknar dig vännen, önskar att jag kunde fått varit hemma och firat dig! Men vi ses snart <3





Äh, vi kör igen!

1/5 - 09

Fan 1:a maj det är ju helt sick! Hade sjukt mycket  folk hela natten eftersom Norge också firar första maj men ingen jävel visste vad valborg va. Mina sista fyllevänner kom 05.30, då höll jag på och baka kändes som att alla mina rutiner bara sket sig inatt eftersom jag inte brukar ha en kotte så jag kan ta allt i min egen takt. Men inte inatt inte, inatt var jag kass som nattvakt. Men man får väl ha sånna dagar också antar jag?

Då vankas det fest den här helgen med, har märkt att när man väl börjat så är det svårt att sluta (när jag läser om den meningen låter man som en alkis?). Men det är så det ska va!

Ha en bra helg!

/ m

RSS 2.0