24/2 - 09

Nu blir det allt lite oftare hær, kænner mig ganska duktig faktiskt. Lite nya uppdateringar ska det iaf bli. Jag var på jobbinterljuv på Shell idag och det gick bra jag børjar imorgon. Jag ær livrædd men det kommer nog gå bra, ær inte så kul att man får jobba sjælv på natten men min chef verkar asskøn så det ær roligt.
I och med de så blir det inget dagis, men det blir nog bra ændå.
Saknar alla hemma men børjar trivas hær mer och mer och tror det kommer bli ænnu bættre nu nær man børjar jobba och sedan kan hitta på saker.

Vi blev bjudna på mat av våra vænner i søndags, biff med klyftpotatis. Det satt verkligen fint i kistan efter den maten som vi har råd med just nu. Tack før det grabbar.

Nej nu blir det att slita sig från bibblan och bege sig hemmåt till kollktivet.

hade!


19/2 - 09

Nu var det ett tag sen igen. Sen sist så har jag hunnit flyttat på mig och hamnat i Norge/Stavanger istælelt før att sitta i hemma i Eskilstuna. Det kænns konstigt men samtidigt spænnande att vara hær. Jag har varit hær i lite mer æn 1 vecka och jag har fått jobb på dagis, væntar bara på ett papper från sverige sen kan jag førhoppningsvis børja. Inte vad jag trodde att jag skulle jobba med men det ær vært en chans.
Saknar alla dær hemma och alla andra som ær på vift både i USA och London! <3
Kommer inte hem førræn jag fyller nu, måste komma igång med jobbet.
Men nu har jag iaf hunnit med en liten uppdatering om hur jag har det, bilder på lægenheten och annat kommer nær vi får internet i lægenheten!

Puss och kram!

1/2 - 09

Helt sjukt rolig helg! tack alla som bidrog till de!



 



Nästa helg bär det av till Borlänge! jag längtar så mycket! Det kommer bli en grymt rolig helg! To bad att Sara inte kunde följa med bara =/

På måndag den 9 feb drar jag till Norge! weei, Carro, Pillan och en Madde!

Jag har världens bästa kompisar <3


RSS 2.0