Sofia tyckte att jag skulle svara på de här :P

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Pontus Ackland i skolkatalogen =P

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Luft =)

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Bones

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
18.45 kanske =p

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Timbuktu  - Lika barn avvika bäst ;)

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Förut och övningskörde

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Sofias blogg, det var hon som ville att jag skulle göra det här :P

8. Vad har du på dig?
Smid mjukisbyxor och ett linne (a)

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Vet inte. Det var nog inget viktigt eftersom jag inte kommer ihåg det :P

10. När skrattade du senast?
I skolan någon gång under dagen? =/

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Det är ganska mycket faktiskt.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
ja, Sofia är nykter ;)

13. Vad tycker du egentligen om den här utmaningen?
tjaa, kan ju bli roligare

14. Vilken var den senaste filmen du såg:
Björn bröder 1 ;P

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En massa kläääääder och en snygg jävla bil =D

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till:
Jag pratar i sömnen :$

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Skulle jag säga det skulle ni inte prata mer med mig

18. Tycker du om att dansa?
Jaaa, det är klart vem gör inte de?

19. George Bush?
Eller Brad Pitt?

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka?
Loa är najs sen Moa haha :p

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Om jag gifter mig rikt så varför inte?

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
Din tid har inte kommit en, gå hem.

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna
Caroline, Marina, Angelica och Piffen :p


Vad gör man inte för sina vänner när man har tråkigt? :p

Finally..

Guud så skönt! Äntligen klar med både naturkunskap och historia. Är riktigt stolt över mig sälv eftersom jag gjorde klart allting idag + att jag var ute och övningskörde med mamma ett bra tag, sedan gick vi på stan också och köpte student present till Robin och Carro =) hoppas ni tycker det blev bra =)
Nu har jag ingenting att göra istället =/ jag hade förväntat mig att historian skulle ta längre tid och att jag precis skulle bli klar till Ugly Betty, men icke så nu får jag väl sitta och dega i en timme för att sedan sitta fastklistrad framför TV:n =D sen ska ju älskling ringa så får se vad det blir för ämne idag, vem vet han kanske ska iväg? Men men jag får ju ändå träffa honom på torsdag som tur är =) saknar dig så babe.
 
För första gången på väääldigt länge åkte jag till min lilla Sofia plutt på en vardag igår :O haha jag var ju tvungen att se det sista avsnittet av O.C som hon hade spelat in åt mig när jag var på Kreta, min ängel =D sen så var man tvungen att se Ugly Betty från förra veckan så att man hänger med idag ;) men det var väldigt mysigt och väldigt gott med en fet kexchoklad (a) haha. Love you stumpi =)

Snart är skolan slut!


Peace out!

/ M

I wanna go away

Helgen har varit helt okej. Började med skola i fredags inte så mycket att hurra för men fick ju träffa my friends igen så det var det enda roliga =) Sedan blev det jobba, sista helgen på Grappa kändes jätteskönt. Hade asmycket folk så man fick verkligen jobba sista helgen, men det var skönt =) kommer sakan allt folk där men inte de sena arbetsnätterna. Men man kommer och hälsar på iaf =)
Idag är det mors-dag så grattis mammsen =) först sov jag väl till en 13.00 sen låg jag kvar i sängen tills mamma och pappa kom hem från Nyköping sedan satt vi ute och sola en timme eftersom att jag flagar som aldrig förr. ser ut som att jag har en hudsjukdom eller något =/ inte kul men vad ska man göra? Sedan blev det middags hos farmor då vistelsen där blev ganska så kort. Jag gick dit åt mat och gick hem i princip. Det har sina anledningar. Var även tvungen att plugga har hur mycket som helst nästa vecka =/ Gaah hatar att allt kommer sista veckan och dem här jävla sista minuten grejerna vill jag bara kasta! men är klar med det mesta nu, har naturkunskapen och historian kvar nu som jag ska satsa stenhår på nu den här veckan. Dem är väldigt viktiga för vilket betyg man får =/

Jaja nej nu ska jag kila och föna håret sedan hoppa i säng.

God natt

Puss/ M

Back home from Greece =)

Nu är man hemma igen från underbara Kreta. Det var så skönt att vara borta så skulle inte tvekat att ha stannat en vecka till. När man tänker på vad man har att göra den kommande veckan vill man inget hellre än att stanna kvar. Vi kom ner på torsdagen och var framme vi hotellet runt 18.00 då vi struntade i att pressa de sista timmarna solen var uppe och bestämde oss för att gå någonstans och äta för att sedan sola dagen efter. Men fredagen blev inte riktigt som planerat det var moln och duggregn. Men visst en dag kan det vara dåligt väder tänkte vi och gick då istället för att inspektera staden och dess smågator med affärer och lite shopping. Lördagen var vi taggade med sol men icke ösregn hela dagen och vi skulle bestämt gå till stan igen. Men det slutade med att vi fck köpa ett varsit paraply och sedan gå huttrande tillbaka till hotellet. Söndagen däremot bjöd på bättre väder solen var framme och vi sprang ut för att lägga oss på solstolarna för att pressa. halva dagen sol halva dagen molnigt men men. Måndagen var underbar började med att gå ner till stranden vid en halv 9 och låg där fram till en 18.00 och eftersom vi var så glada att det var sol hela dagen och 30 grader varmt så använde man inte speciellt mycket solfaktor, så smarta Madde brände sig rätt rejält speciellt på höger örat så nu flagar man som fan! fast jag är inte den enda iof Robin, syster, mamma, mormor och morfar brände sig med. Tisdag var det också sol hela dagen men man kunde dock inte ligga i solen på grund av brännskadorna dagen innan så man låg inlindad som en mumie. Onsdag sista dagen då gick man ut skapligt låg vid poolen och bättrade på brännan inför hemresan. men man hade lite kvar att shoppa innan hemresan så jag och Robin gick till stan för att inhandla det sista =) det var riktigt mysigt att gå bara vi två runt i staden =) jag måste också tillägga att Onsdagen den 23/5 var min och Robins 8 månaders dag <3 på kvällen gick vi och åt mat och sedan gick vi tillbaka till rummet för att sedan packa inför hemresan på torsdagen. Bussen kom då till hotellet för att hämta oss 03.40 eftersom planet hema från Kreta gick kl. 07.00. Var man pigg då? Nej, det kan jag väl inte påstå att man var. Jag sov hela bussresan + 2 timmar på flyget, det var skönt.
Man var också brun och fin när man var i Kreta men på flyget då började flagningen på alla riktigt rejält. min syster såg ut som att hon hade en hudsjukdom i ansiktet och jag flaga sönder örat, såg ut som att jag hade en brännskada =/ Robin lilla flagade också :P
Vi kom till Skvsta flygplats i Nyköping där jag fick övningsköra hem i från. Man kom hem duschade, sedan kom min lilla snutt Sofia med mor =D sååååå skönt att se dig igen snutt. Har sakant dig till tusen! <3 sedan blev det Tuna Park, Willys, Carlavägen (25 kr pizza ;) hem och äta och nu sitter man här.

Men nu blir det till att plugga spanska, har tydligen redovisning imorgon =/ man undrar hur det kommer att gå, men men.

God natt!

Puss / M

Hajk and Kreta! =D

Nu packas det för fullt, nu packar jag både till hajken och inför kreta :p men imorgon bär det av på hajk. Det ska bli så jävla kul, hoppas bara vädret är med oss så blir allt jättebra =) just nu står det still i huvet vet fan inte vad jag ska ha med mig förutom en massa kläder och mat! det viktigaste =D sedan godiset såklart som jag och fia var och införskaffade oss idag som typ tog slut men det är lungt ;)
Jag får lägga fram allt och sedan checka satt allt är med, nånting kommer jag o glömma men det är smällar man får ta. Kameran är ett måste! och mobilen, men finns det ens täckning där? =/ aja det återstår o se :p nya låtar från eurovision på mobilen också ;) haha en fet hajk, stackars Per asså :P

Sen har vi då kreta, där vet jag inte heller vad jag ska ha med mig så det blir väl att stresspacka på onsdag när man kommer hem =/ Robin kanske kan hjälpa till (a) snart ses vi =D
en hel jävla vecka på kreta så jävla underbart att komma ifrån allt, men kommer ju sakna min Sofia och alla ni andra hemma såklart =)

Jaja, ha det nice här hemma!

Puss / M

Work, work, work =/

En kvälls jobb avklarad nu väntar bara dagens arbetstimmar sen är den här helgens slit avklarad. Usch ska bli så skönt bara en helg kvar nu sen är det slut =)
idag vakande jag vid en halv 1 och kom hem förrän halv 3 =/ pallar inte de där jobbtimmarna. Sjukdomen är på väg tillbaka också =/ usch hoppas jag klarar mig så att inte hajken blir lidande eftersom jag sett fram emot det här ett tag nu. Men men bara 3 timmar kvar tills man börjar nu då. så segt att sitta ovh vänta på kvällens bravader, jaja man får ju pengar iaf :p

Imorgon blir det shopping på Ica med sofia :P Maat inför hajken det kommer bli great ;) Feta godispåsen eller? =D haha det har man förtjänat efter att cykla och gå typ 6 mil om dagen!

Snart Kreta nu, inte många dagar kvar längtar som en tok och har redan börjat packa. Men har tyvärr inte kommit så långt (a)

Jaja, ha en trevlig kväll med schlager o allt ;)

Puss / M

Satan vad ont det gör (Lasse lindh)

Tiden läker inga sår och det som
inte dödar stärker inte heller
och så länge man landar på
sina fötter klarar man sig inte
och det finns inga kläder som tål det
dåliga väder du och jag haft så länge nu
och det känns som om jag har ett litet privat
djävla moln över mig som följer mig
vart jag än går.
Och jag älskar dig men fan vad vi håller på

Satan vad ont det gör, när du
sårar mig som bara du kan
och du känner varje skrymsle,
varje vrå av mitt hjärta
och du missar inte en chans att ta igen för allt
och dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger

Vi smyger omkring på tå, livrädda för att
störa och vi har tappat våra ord och när
vi väl hittar dom blir dom bara kantiga och fel
och all skit som kommer ur min mun jag menar
det inte men jag måste väl ändå
mena nåt? Och är det nu vi ska bryta upp, gå skilda vägar och sånt?
Jag vill inte, vill inte! För jag kommer sakna dig så

Satan vad ont det gör,
när du sårar mig som bara du kan
och du känner varje skrymsle,
varje vrå av mitt hjärta
och du missar inte en chans
att ta igen för allt
och dom som säger att tiden läker alla sår

Satan vad ont det gör,
när du sårar mig som bara du kan
och du känner varje skrymsle, varje vrå av mitt hjärta
och du missar inte en chans att ta igen för allt
och dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger


busy!! =D

I helgen blir det mer än vad jag hade tänkt mig =/ Jag som trodde att jag hade långt tid på mig för att packa till kreta och planera hajken. Men ack så fel ajg hade haha :p Imorgon blir det jobba, jag slutar skolan typ halv 4 kommer hem åker och jobbar från 18.00-03.00 kommer hem sover på lördagen jobbar jag samma tider åker hem sover sen på söndag blir det handla med flisan till hajken och träffa carro på en fika innan man åker så vi hinner ses =D sen på måndag, skola och sedan hem ner på stan växla pengar med mammsen packa till hajken sedan sova. Tisdag Hajken cykla och gå hela dagen sedan blir det maaaaat gå maaaat godis sen mysa i tältet med sofiaaa =D haha och kanske pär men vem vet han kanske sviker våran trio? ;) haha sedan på onsdagen så är det plocka ner tält, gå käka, cykla sen komma hem vid en ca 17.00 typ och orka packa till kreta då? nej, då duschar man sen sover man och torsdagen bär det av till nyköping där vi tar flyget ifrån sen sitter man på lovely kreta en vecka =)

så packa till kreta? ja det blir fan idag =D haha

Fia & madde rules =D

           

Have a nice evning =)

Puss / M

Sick =/

Ja den här veckan började väl inte sådär jättebra. Går till skolan på måndagen kommer hem gör spanskan som ska vara klar dagen efter, går och lägger mig och blir sjuk =/ jätteroligt. Visst klart det är skönt att vara hemma och sova, första dagen iaf. Men de andra dagarna då? när man redan har sätt alla filmer och bara har de där dåliga såporna och ordprogrammen kvar att se på =/ jaja vad ska man göra. Siktar in mig på skolan imorgon iaf men man vet aldrig vad som händer.

bara en vecka kvar till Kreta nu iaf =D tur att man blev sjuk den här veckan så att det inte kommer då när man ska åka.

Hajk på tisdag också ;) very nice jag,fia o per haha fy fan stackars pär säger jag bara. Sova i mitt lilla tält :p haha men man vet ju aldrig vart man hamnar alla kanske sover i ett enda tält? :P jaja skoj blir det iaf =)

Kommande vecka är lagom slapp iaf:
Måndag: skola
Tisdag: Hajk
Onsdag: Hajk
Torsdag: Åker till kreta

Kan det bli bättre? I don´t think so ;)

Nej nu ska jag nog gå och krypa ner i sängen under täcket igen =) see ya!

Puss/ M

Just another day

I helgen var jag i Nyköping, eller det var bara fredag till lördag iof men det var hur roligt som helst! Jag var och hälsade på kära Anna Bladh =D sedan gick vi ut på krogen med hennes kompisar och med Julia som fyllde 18 år =) det vart en skapligt lång natt, somnade vid en halv 5 tror jag =/ men det var ju bra ändå.
Kommer hem på lördagen då jag bara får åka hem och byta om sedan dra på 40-årsfest. Inte så jättesugen kanske men vad gör man inte för mat? Inte ätit något på hela dagen utom frukost. Jad var inte dålgt hungrig. Men var inte så god mat men vad ska man göra när man är kräsen =/
Åkte hem skapligt tittade på film, pratade med sofia och sedan ringde Robin.
somnade inte förrän 5 den natten också. sedan skulle man upp och övningsköra idag kl 13.00. Men det gick ju bra den körlektionen så man får ara nöjd ;) förhoppningsvis inte långt kvar nu heller förrän man har körkortet =D
sedan vart det kalas och sen hem och duscha och lägga sig i sängen, hur skönt som helst!

nu blir det att fortsätta titta på wallander, sedan gå och nana.

Kreta inte långt kvar nu, bara ca 11 dagar kvar nu. Det sitter ju inte helt fel med en resan just nu alltså. Usch fy fan vilket liv man har här hemma. Jaja vad ska man göra?

Nej nu blir det sängen för mig.

God natt!

Puss / M


S & M

Sofia Granfors är den bästa vännen en person kan ha. Hon förgyller ens tillvaro och man har alltid lika roligt tillsammans med henne. Jag är så glad att vi gjorde Ölandsresan tillsammans, det kändes verkligen som att vi kom varandra mycket närmre och det behövde vi. Jag skulle aldrig klara mig utan dig snuttan, du är mitt allt, min bästa vän och det kommer alltid vara du & jag.

Friends Forever <3


Heej håå =D

Helgen på Öland var hur bra som helst! Kunde inte varit roligare :P

Puss hej!



RSS 2.0