Good times =)

Idag var det väl en dag som alla andra dagar. Jag tränade imorse sedan åkte jag till skolan, hade lektioner, åt lunch, hade en redovisning och sedan slutade vi. Fast idag följde fia-lotta med mig hem :p Jag gav henne skjuts på min motorcykel och jag måste bara nämna dagens skänaste komentar :P

-Sofia: Åhh! titta vad mycket tussilago.
-Madde: Ehm, fia det är maskrosor.

hahahahahah

Hon är för söt =D

Sedan kom vi hem till mig, fia fick hjälpa mig med att installera ett program, sedan tanka vi mobilen med låtar till i helgen. inte många dagar kvar nu tills Öland =D ska bli så jävla roligt. Jag längtar så mycket! Jag har till och med börjat plocka fram kläder, men jag jobbar på fredag så var tvungen (a)

Aja, det kommer bli kul som fan!

sedan blev det Tuna park med syster och mamma. Jag skulle byta en klänning och vi blev kvar där till 20.00 då det stängde ;) sedan övningskörde jag lite. Måste ju ligga i nu =p

det var nog allt.

Tack och god kväll / Madeleine

Helgen då =)

Ja i fredags då gjorde jag teoriprov  och det var ju då meningen att ingen skulle veta om det men till slut visste dom flesta :p så då var det ju tur att jag klarade provet så att jag slapp skämmas (a) haha Nej då, men det var jätteskönt jag hade sån ångest inför det där jävla provet och det var en sån skön känsla när jag såg att jag hade klarat det, så nu är det väl bara uppkörningen kvar då =D sen så tror jag att jag karade provet för att jag fick sms innan och blev extra peppad av dem ;)

Sen så åkte jag hem och mamma var väl mer glad än jag nästan :p haha så kom pappa hem och vi åkte ner på stan och käka på Kina mumma =D sen gick vi lite på stan och sedan gick vi upp till station för att  jag skulle åka till Gbg till Robin =) och där var jag till söndagen sedan åkte jag hem. Jag som skulle vara duktig och plugga spanska på tåget, men gjorde jag det? knappast! Jag hade ju två tjejer från Norrland brevid mig så tjattra hela vägen och inte musik hade jag för Mp3:n dog och jag hade inga hörlurar till Mobilen, illa =/ men jag överlevde ju iaf =)

Sedan kom jag hem då åkte mamma och jag och köpte pizza sen bar det av hemmåt =)


Puss / Madeleine

Thanks sophiia ;)

Hehe min lilla snuttjulla =D Jag älskar dig =D jag ska göra allt för att klara det, de vet du =D klart att jag ser fram emot våra tripper vi har framför oss att uträtta =D och det kommer att bli snart ;) tänk dig den brända skivan, det fina vädret och vi på vägen =D haha fy fan. It doesen´t look so good (a) nej men va fan, Öland nästa helg skoj som fan! det kan nog bli en riktig tripp kan jag lova! Göteborg i helgen nu då =) det blir nog myys kan man ju hoppas (a)
Men som sagt jag som aldrig skulle skaffa mig en blogg har nu gjort det, tack vare tokfia =D men det kan nog bli skoj det här vi får väl se hur galet, roligt, trevligt och framförallt spännande det kan bli ;)
Tack och hej!


Sofia <3 Madde

snuttetutte, min sockertopp! här har du en alldeles egen blogg som du kan skriva vad du vill i, eller bara lägga in en bild i då och då! :) nästa helg är det öland och då kan du lägga in många bilder här =P vet att du pluggar flitigt med spanskan och jag tror på dig, du kommer klara det! helt galant! likaså med teorin, det fixar du! hoppas det iaf så du kan ta ditt jäkla körkort snart så vi kan åka iväääääääääääääääg =) skulle inte vara helt fel va? även fast än att vi åker till öland nästa vecka så är det ju alltid skönt att kunna åka på utflykter, bara du och jag =) jaja nu ska jag inte babbla här...det är ju DU som ska göra det!

hhahah ska bli kul och se vad du säger om lösenordet jag valt till dig :P hahaha

kärlek sofia ♥

                


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0