30/11 - 08

Nu går tiden sjukt fort alltså.. Sista dagen på november idag, kan inte fatta 1:a december imorgon.. jag åker till Thailand om 10 dagar! Kommer bli grymt!

Helgen har vart helt sjukt bra! Utgång i fredags med folk från gamla klassen.. så kul att träffa dem flesta igen! Tack för de =)
Lördag va de film och mys hemma hos Sara sedan kom det lite gosigt folk =)
Idag skulle vi åkt till Gnesta för att hälsa på syster och fira första advent men dem kom hit istället. Det blev att gå ner på stan och kika på den inte allt för roliga julmarknaden.. Fattar inte vad som händer känner ingen julstämning alls.. Tycker allt bara blir sämre och sämre.. knappt några stånd att kika i pissigt väder.. nej usch sol och värme vill jag ha nu nu nu! =D Mormor och alla kom nu senare på kvällen de va mys =) Nu blir det att kika wallander och bara chilla =)

Puss


Man kan inte annat än att tycka om er! <3

28/11 - 08

Då va de gjort =D



Jag är mycket nöjd =D


28/11- 08

Idag blir det först en runda på stan och sedan några andra ställen med Sara och Piffi. Vi ska inhandla lite stuff som ska med till Thailand! skönt att ha det fixat nu så vi har det klart. Sara och jag ska pierca oss, hoppas vi på iaf! På kvällen blir det såklart fest!



Puss på er va!

25/11 - 08

Ännu en helg har gått svinig fort och det är redan tisdagkväll.. Helt sjukt vad tiden går fort just nu.. Men det är skönt eftersom man har så mycket att se fram emot =)

Snart helg igen och jag tror bestämt att det blir fest på fredag =D känns som det var år och dar sen jag var ute men det kan bero på att jag har jobbat som en gris kanske =P Sista utgången i e-town innan det bär av till thailand =D kommer bli så nice!

Idag var jag och hälsade på syster i Gnesta och hon mådde bra efter operationen och det var jätteskönt =) ska åka till henne på söndag igen för att fira första advent, myyys =)

Nu blir det snart pulkarace i backen! =D

Puss

21/11 - 08

You say that you love me
We both know you don't mean it every day
But somehow you got me
So I'll put up with anything you say

Because I love you...

I'd rather be with you whenever
Than without you all the time
And I will forgive you whatever
Just to say that you are mine

Because I love you...

I love you, do you love me
When tomorrow comes I guess we'll see
When I push in, you pull out
But you still need me

Yes, I do now...

Because I love you...

19/11 - 08

3 veckor kvar till Thailand! Längtar längtar!

Jobb hela helgen så den lär gå fort =) sköööönt =)


16/11 - 08

Här allt oftare nu mera märker jag.. Men det är skönt att få skriva av sig.  By the way min blogg är utsatt för omstyling nu Sara lilla är så snäll och hjälper mig kommer bli bra när den väl är klar =D

Till helgen då som har varit fullspäckad in i minsta timme måste jag säga. I fredags så börjades de med träning på ASK med Sara vilket var jävligt skönt måste jag säga, behövdes verkligen kände mig ganska så nöjd efteråt ;)
Efter träningen drog vi hem till Sara gjorde oss iordning sedan kom piffen och hämta oss därefter drov vi till sporthallen för att kika på smidcupen =) Det var så sjukt kändes inte som att de va så längesen vi hade smidcuoen =P
Efter smidcupen bar det av till Malmköping vi åkte och hämta Ström skruvade upp volymen på min nybrända skiva och inte långt efter de var vi påväg mot Andréa =D Var en riktigt lyckad kväll, riktigt mysgt med en massa god mat och lite Idol =P Tack Andréa och ha det så bra nu! <3

Lördagen började med jobb 12.30 och där var jag ända till klockan 21.30 =) Va riktigt chill på jobbet vilket var ganska skönt faktiskt =) När jag kommer hem hör jag världens oljud innefrån mitt hus när jag öppnar dörren har jag svordomar och lite annat smått och gott för det går inte så bra för alla som satt och spelade wii i mitt vardagsrum =P haha ni var för sööta alltså vart det en riktigt myskväll med wii, lejonkungen och på slutet även lite terminator och bowning =P Tack Sara, Robin, Rickard, Lennie och Emil var riktigt roligt att se er igen =)

Söndag idag alltså och en lång sovmorgon var vad jag behövde har inte dirr sovit så mycket i helgen men men idag kunde jag sova ut =) Ska snart bege mig mort duschen sedan laga lite mat och därefter åka till sporthallen för att kika på Guif  =)

Hoppas alla hade en lika bra helg ! =)

THAILAND, THAILAND, THAILAND, THAILAND! 25 DAGAR KVAR! =D



P&K


12/11 - 08

Ja då är det bara en månad kvar tills det bär av till Thailand! =D Det är helt sjukt dem här sista veckorna kommer bara flyga förbi, sen är vi äntligen där och jag hoppas verkligen månaden där nere kommer gå sakta!

Var i Norrköping i lördags på dagen var där med mamma och pappa. Jag och mamma skulle bara gå i stan och mysa men gick de? nej utan det blev en massa shopping för min del =/ inte bra alltså men är så nöjd med inköpen jag gjorde så det kändes bra ändå =D tråkigt m att det inte blev som planerat =/ hoppas vi ses någon annan gång snart =D

Lyckad utgång i lördags igen, så grymt roligt kväll! Tack till Ally och Melina så grymt roligt =D vissa saker kunde man ju ha skippat men va fan =P och grattis till Melina som fyllde år igår =)

Tisdagskvällen spederades med Carline baby =D love love love it =D alltid lika mys med dig stumpilump =D hoppas det går bra på körlketionen du är på just nu ;)

Idag blir det jobb så skönt att får jobba så man kommer ha gott och väl med pengar i Thailand =D sen måste jag ju tjäna in helgens inköp =P

Helgen är planerad fullt ut.. Malmköping på fredag, jobb och wiikväll på lördag och guifmatch på söndag =D nice nice

ha det bra!

4/11 - 08

Återigen så har tiden gått alldeles för fort för att komma ihåg att skriva i bloggen. Men nu när hösten är här och vintern snart så blir man lite skrivsugen. Jag kan inte säga att det har hänt så mycket sen sist. Jag har fortsatt haft en svinkul tid med mina vänner, lyckade fester och utgångar som man inte kan få nog av! Jobbat för att få ihop mina fickpengar till Thailand som är bara knappa 5 veckor bort! Tiden går så sjukt fort. Jag verkligen längtar tills jag sitter på planet med Sara och Piff kommer bli en sjukt rolig resa! Vänner från Tjörn ska också masa sig ner till Thailand! sjukt roligt vi måste mötas upp och dra en ferre!

Det har varit både en bra och en svår tid för mig men nu känner jag att jag börjar hitta mig själv, vem jag verkligen vill vara just nu.. Det är tack vare er ni vet vilka ni är! Utan er skulle jag aldrig må så bra som jag gör just nu!

Take care all!

RSS 2.0