29/5 - 08

Nu är jag klar! Jag är klar med allt och betygen sattes idag! jag kan knappt tro det, så jävla skönt! jag fick betygen jag hade hoppats på nu på slutet också, så det kändes väldigt bra =)

En annan sak som jag heller inte kan fatta är att jag tar studenten om en vecka imorgon, EN VECKA! det är helt sjukt! Men det ska bli så skönt! Jag längtar verkligen, så man slipper allt!

Sista veckan består av mys i Djurgårn på måndag, tisdag studentfotografering, sedan middag på Harry´s med klasserna, onsdag hoppas jag på utgång och torsdag är det klippning som gäller och efter det pynta flaket.. sen är det bara att försöka samla sig inför den stora dagen och försöka fixa det sista =)

Tjörn tar studenten på torsdag, önskar att jag kunde vara där =/ Men hoppas alla får en grym student =D

Älsklingen jobbar här i 4 veckor, så underbart! Jag mår så bra nu! <3

Ni vänner, dem bästa verkligen! <3

26/5 - 08

Nu var det ett tag sen man var här har varit lite dålig uppdatering nu eftersom det har varit ett par stressiga veckor såhär inför studenten =) men nu är jag snart klar har bara ett musik prov och någon uppgift i samhällen sedan är det slut inget mer plugg, det ska bli så jävla skönt!

Helgen var skitbra! Fick äntligen åka till min älskling som jag saknat väldigt mycket. Vi firade 20 månader i fredags så han kom och hämta mig på stationen sen åkte vi och åt på en kina restaurang, väldans mysigt =) resten av helgen bestod av volleyboll, eurovision sol och lite fotboll. träffat nya vänner och bara haft det helt underbart!
Det allra bästa var att jag inte behövde skijlas från min älskling utan han fäljde med mig hem eftersom han ska jobba här i 4 veckor =D

Idag är det bal för tjörnborna, hoppas det blir fint så tråkigt att jag missa den =( men jag vill se massa bilder sen Erika =D

Idag är det inventering på jobbet med min caroline, hoppas på att det är samma som förra året då blir det chill =D behöver lite pengar också nu inför början av sommarn ;)

Till Marina och Agnes hoppas ni får en skitrolig vecka i Tyskland! =D

Ni är så underbara, älskar att vara med er! <3


14/5 - 08

Nu är det inte många veckor kvar till studenten och skolarbetet börjar sakta men säkert att avta, vilket är hur skönt som helst!

Köpte ny mobil idag en z770i. Min förra mobil packade ihop så den fick åka in på reklamation efter att jag lämnat in den 3 gånger innan. Är jättenöjd med min nya hoppas den håller bättre än den förra =)

Jag vart precis klar med mitt coachingsamtal så ska lämna in det imorgon, har även skrivit rent min utredning så jag hoppas hon blir nöjd, ska börja med min muntliga redovisning nu till projektarbetet så att jag har den klar också sen får vi väl se om jag orkar plugga till religionen eller om jag skiter i den är så trött nu så orkar inte lägga ner energi.

I helgen blir det studentskiva hos Josefine ser fram emot det som fan det kommer nog bli grymt kul!
hoppas på lite mys med Caroline och sen får vi se om det bär av till Gnesta på söndag för att hälsa på syster yster och gå på kalas =p

Bara en helg kvar sen får jag åka till min älsk, saknar dig så mycket! längtar verkligen!

8/5 - 08

Den här veckan har varit väldigt slapp vilket är skönt, jag behövde en sån här vecka nu inför slutspurten på allt...

Idag var jag på Ikea med mamma, jag köpte en tavla till det kollage jag ska göra med balenbilder =) jag hoppas verkligen att det blir bra =D
Sedan blev det att gå till Hälla köpcentrum och där hitta jag två par solglasögon blev asnöjd =D Och mitt i allt ringde Erika och det var så roligt att prata längtar tills jag åker till tjörn så jag får träffa er snart.. ska bli så roligt att se på din bal =D

Imorgon blir det träning med Alexandra, sedan bär det av hem till henne för att äta mat, se på film och sedan blir det sleepover.. Kan inte fatta hur längesen det var jag sov där haha... =D

Jag är så glad just nu, det känns som att inget kan få mig på dåligt humör längre.. jag är omringad av personer som jag verkligen tycker om.. Det finns ingen som kan trycka ner mig längre och det är så jävla skönt! Jag känner mig så fri.. Sedan kan jag inte göra annat än att bara längta till studenten, vilken frihet!

Fan Caroline hoppas det löser sig med midsommar!! grrr :P hahah

4/5 - 08

Det är redan 4:e maj och studenten närmar sig med stormsteg, love it!

I fredags var den dag som man längtat efter så länge, sedan var den över i ett nafs! Men det var en helt underbar dag/kväll.. Och det är en kväll som jag alltid kommer att bära med mig!

Helgen var för övrigt jättebra! den spenderades med min älskling som jag inte träffat på länge! Underbar dag hade vi i sundbyholm då vi satt vid vattnet och myste.. Jag älskar dig så mycket gubben! Jag längtar tills du och jag kan få vara med varann jämt! du är mitt allt! <3


image53

image54

RSS 2.0