30/8 - 07

Åh, vad skönt. Operationen är över och nu hoppas jag på att det var sista gången, idrotten är fan inte värd det här =/  har kunnat sovit bra förutom inatt visste inte vad jag skulle ta mig till gahh, jag blir galen vill bara att det ska gå över! Men men, jag fick ändan ur vagnen igår iaf för att skriva min eng historia som ska vara klar imorgon. Idag ska jag börja med mitt projektarbete som ska handla om mitt knä. Det var nog smartast av mig att göra så =)

Agnes kommer över idag också, vi ska hitta på frågor till ledarskapen. Grattis till körkortet också gumman! Äntligen =D

Marina kom över med mer läxor till mig, alltid skönt att se dig men läxorna kunde du ha skippat :P

Herregud det är snart september redan det är helt sjukt =/ Tiden går så fort, men det är skönt också. Huset är sålt nu och vi skrev på papprena i måndags =) så vi ska flytta in någon gång i mitten av november tror jag det blev =)
skoj skoj!

Snart 1 år med min älskling också, underbart! <3

take care!

Puss / M

26/8 - 06

Helgen har varit skapligt lugn har inte mått så bra och sen kom Robin hit vilket gjorde mig väldigt glad att få träffa honom innan operationen även fast det inte var så långt tid så betyder det så mycket den lilla tid vi får tillsammans. Som sagt operation som då äger rum imorgon. Jag är verkligen nervös. Även fast jag gjort det förut så är det inte samma sak. Så skönt att det är över sen vill bara ha det gjort.

Marina kommer över en sväng idag också =) alltid lika trevligt. Det var skönt att verkligen prata ut om allt det behövdes verkligen. Allt känns så instängt just nu det är så mycket jag vill säga men lyckas inte få ut det.



Även fast du kanske inte tror det så tänker jag på dig. Jag vill inte ha det såhär, inte igen. Jag vill inte att vi ska gå igenom det en gång till det är inte värt det. Vi har varit kompisar för länge för det. Du betyder allt för mycket även fast jag kanske inte kan visa det lika mycket som jag har gjort. Vi har det alltid så bra. Vad är det som händer? Varför tävlar vi för det känns som att det är de vi gör. Jag vill bara att det ska vara som förut. Att vi ska kunna prata om allting. Jag behöver dig nu mer än någonsin. Jag saknar dig verkligen och du vet vem jag pratar om. Jag älskar dig gumman och det kommer jag alltid att göra. Smälla hjälp mig igenom det här, jag klarar det inte utan dig.

23/8 - 07

Idag hade vi vårat första prov, inte så superkul men jag tror att jag klara det iaf och det är huvudsaken =)
Ska ner på stan idag och köpa min nya höstjacka =) skitasnygg :D
sedan är det lugnt i helgen verkar det som, ska operera mig på måndag så vill inte att det ska hända nått.

Idag firar jag och Robin 11 månader =) Jag älskar dig gubben!

Puss / M

20/8 - 07

Då var denna sista underbara vecka innan skolan börjar slut. Inget mer sommarlov utan nu är det 1 år kvar i skolan sedan är det slut. Min sista vecka spenderade jag utan jobb i Göteborg hos min älskling =) även fast vi kanske inte va med varandra mer än vi brukar va så var det ändå underbart att få tillbringa en hel vecka med dig. Men vi gjorde ändå några saker. På tisdagskvällen efter vi hade varit hos koffe åkte vi och köpte pizza, sedan åkte vi ner till havet och satt där på en klippa och tittade ut över vattnet medans vi åt våran pizza och myste under en filt =) sedan tittade vi på film hos robins pappa på torsdagen. Sen på fredagen åkte vi ut till robins mammas och uffes båt, där vi åt mat och umgicks =) på lördagen kollade vi film och åt godis på söndagen följde jag med och tittade på Robins amtch =) på måndagen var det dags för hemfärd =(

Sen idag började skolan. Jag var inte där idag men så fick man reda på att vi ska ha cooper test imorgon och senare ska vi till parken badet för att simma. Hur tänker man liksom? :P Men det värsta är på torsdag då vi ska ha PROV!! Man lägger inte ett jävla prov samma vecka som man börjar skolan som handlar om miljoner olika handikapp med syfte och allt vad det heter. Jaja 1 år kvar bara, jag längtar.

Ska ändå bli skönt att få träffa alla klasskamrater igen =) dem har man saknat.

En vecka kvar till operationen nu bara, är nervös fastän jag gjort det några gånger tidigare. Men jag hoppas på att det går bra och att det var sista gången nu. Jag orkar inte gå igenom det här en gång till. Att inte kunna springa, inte kunna träna eller ha roligt och umgås med andra på en fotbolls träning. Är jävligt trött på det här nu. Ska träna rumpan av mig tills jag är klar med den här skiten. så om ebn vecka vid den här tiden ligger jag på sjukhuset och har gjort min sista operation så håll tummarna =)


Ha det bra!

Puss/ M

3/8 - 07

Vad fort sommarlovet går, nu är det snart bara en vecka kvar tills skolan börjar. Det känns både roligt och tråkigt. Kul att träffa kompisarna och att det är sista året. Tråkigt att man måste börja med alla läxor och arbeten igen =/

Igår fick jag reda på att jag har fått operationstid =D så den 27/8 ska jag operera korsbandet, äntligen! Det ska bli hur skönt som helst att jag ska få börja träna igen. Jag längtar tills jag är så pass bra att jag kan gå ut och springa en runda utan att det gör ont.

Bara en vecka kvar på jobbet också =( känns jättetråkigt, jag trivs verkligen på jobbet. Med alla jobbarkompisar, ni är för härliga. Det ska bli roligt att gå ut och äta på tisdag med alla sommarvikarierna =D Jag hoppas verkligen att jag kommer få jobba i höst också, det vore underbart. Annars är det bara att slå sig ner och söka efter ett nytt jobb, svårare än så är det ju faktiskt inte =)

Idag ringde blommbudet och sa att de skulle komma blommor till mig idag. Jag vart helt chockad jag fyller inte år eller nånting =/ När det kom fick jag tio stora röda rosor och med ett kort där det stod, "Jag sakanr dig" Det var från min älskling. Han hade skickat tio röda rosor till mig med bud för att han ville säga att han sakna mig och visa hur mycket jag betyder för honom. Jag älskar dig verkligen Robin! Du är mitt allt och det kommer alltid vara du och jag. Snart 1 år gubben <3

 

Sen måste jag berätta att vi ska flytta, i oktober kommer jag inte bo kvar i Valhalla utan flyttar till Borsökna. Det är lite blandade känslor när det gäller den saken men det blir nog bra till slut.

Snart fyller syster, måste ner och köpa present (a) jaja

Ha en mysig fredagskväll och en fortsatt trevlig helg =)

Puss/ M

RSS 2.0