30/9 - 07

Helgen har gått väldigt fort. I fredags var det bara en lugn hemmakväll det var skönt för jag var så himla trött. Låg och tittade på lite film, det var myys =)

Lördagen spenderade jag hos Caroline på dagen. Hon åker till Holland imorgon =( så var tvungen att träffa henne innan. Hon skulle hjälpa mig att plugga lite matte inför provet på tisdag men det blev inte så mycket matte gjort. När jag kom dit åt vi, sen började vi med matten sedan slog vi på tv:n och kikade på he´s a lady =D asroligt =) sedan blev det att hitta massor med reklamlåtar :P och skulle det inte vara gott med godis? jo Carro var tvungen att ha godis med sig på resan så då tralla vi ner till godisland också =)

Åkte hem, gjorde iordning mig för att sedan gå ut med Agnes. Vi åkte ner vid halv 11 inte mycket folk må jag säga :p men till slut kom det lite roligt folk så då blev det att dansa loss hela kvällen. Jag hade roligt fast jag var nykter haha :p Jag skulle upp på scen och dansa då hade jag sönder min klänning (a) efter drog jag och Marina först till runda kiosken, lång kö, vi drog till kebaben, köpte kebab, drog till grillen, sattes oss utanför Nybron där alla ville smaka kebab, drog till corner på vägen mötte vi bandet som hade varit med och lirat med Frida som hade uppträtt på Lotus där även dem smaka kebab, sedan vart det corner, kebaben och sådär höll vi på ändå tills jag gick till Nybron för att vänta på min syster så vi kunde åka hem. Rktigt rolig kväll måste jag säga! =D

Söndagen är väldigt lugn. Ska plugga lite och bara slappa =)

Alicia Keys - No one

I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure that it will only get better

You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's ganna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's ganna be alright

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you
You, you
Can get in the way of what I feel for you

When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around
There's a no for certain

You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's ganna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's ganna be alright

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you
You, you
Can get in the way of what I feel for you

I know some people search the world
To find something like what we have
I know people will try, try to divide something so real
So till the end of time I'm telling you there is no one

No one no one no one can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one can get in the way of what I feel for you
You, you
Can get in the way of what I feel for

27/9 - 07

Lön idag, så fruktansvärt skönt =) nu vet jag att jag kan åka på resan med dig älskling =) jag känner att jag varit riktigkt duktig på att spara, är stolt över mig själv trodde jag skulle göra slut på allt. Men vill man så går det :P studiebidrag imorgon också wiee ;)

Har bara degat idag är så himla trött, ska åka ner på stan snart en snabbis. Sedan måste jag hem och ta fram 4 olika saker som jag ska ta med till skolan imorgon sedan måste jag göra en annan svenska läxa, men det går nog ganska fort =)

M

26/9 - 07

Idag var jag på knägruppen. Det går mycket bättre nu än förra gången jag operera mig och det känns grymt skönt för jag är så jävla less på det. Ska börja bassängträning på fredag också, får vi se hur det går.

Imorse var vi och tittade på våra fotbolskillar när de spelade match de ledde i halvtid med 2-1 när vi drog så får hoppas att dem vann.

Marcus hade på sig studenttröjan idag! fan vad jag längtar till studenten nu och tills vi får prova kläder och mössor. Nu är det inte långt kvar och det känns =) Efter skolan kommer allt bli mycket bättre =)

Myspys kväll ikväll =) ska bli så skönt jag är astrött. Ska skjutsa mamma till jobbet imorgon tidigt så att jag kan ha bilen imorgon, så det blir att lägga sig skapligt. men vad gör man inte för bilen :p

M  

Kent - Ingenting

I Hagnestahill blinkar TV-ljusen
Jag gör vad jag kan
Drömmer mig bort
I Hagnestahill
Bland dem identiska husen
Rycker vi till
Reklamen avbryts för sport

Ingenting
Först kom ingenting
Sen kom ingenting
Sen kom ingenting
Men ingenting
Ja, ingenting

Dem jävlarna tog oss en efter en
Dem ljög och bedrog oss med sanningen
Dem jävlarna tog min älskling där
Från krönet av kullen kan jag se
Min förlorade värld

Jag ska göra nånting
Jag ska slå er med häpnad
Gå över en gräns
Jag ska bryta mig ut
Jag älskar dig så
Som att vara beväpnad
Och under belägring
Kan jag skjuta dig ut

Ingenting
Först kom ingenting
Sen kom ingenting
Sen kom ingenting
Men ingenting
Ja, ingenting

Dem jävlarna tog oss en efter en
Dem ljög och bedrog oss med sanningen
Dem jävlarna tog min älskling där
Från krönet av kullen kan jag se
Min förlorade värld


From the ashes we rose

Helgen har varit underbar, fan att den gick så fort =(

I fredags firade vi marina började med att förfesta i lokal och sedan gå ut på krogen, men jag kom aldrig så lång Robin ringde efter min mamma halv 11 så då var det dags för madeleine att åka hem och sova (a) När vi kom hem hade mina släktingar från Arvika kommit och alla satt vid matbordet och skratta åt mig när jag kom hem, hmm :$

Lördagen gick vi på stan jag, Robin, Min syster och hennes pojkvän, Sebastian och hans flickvän, Bodil, mamma och Pernlla det var kul =) Vi glodde lite, träffade Fia och krille också =) Sedan åt vi macka på subway :P
Efter stan åkte vi ut och tittade på huset, det går asfort nu. kan inte fatta att jag snart ska flytta =/
Efter det åkte vi hem sedan åt vi Tacos allihop och därefter blev det parbio :P Jag,Robin,Emelie,Fredrik,Sebastian,Elin,Sofia och Krille gick på Ciao Bella haha :p fy fan vi fick vara i salong 5 den minsta och filmen var helt mongo haha :p


Söndagen var min och Robins 1 års dag då vi låg och lta oss ganska länge, sedan bestämde vi att jag skulle visa Robin parken zoo. Men vi fick aldrig tag i mormor så vi kunde få säsongskortet så det blev inget. Så hela förmiddagen låg vi i slappiskläder och tittade på film =) Efter det började vi göra iordning oss och sedan åkte vi för att hyra film då hyrde vi We are marshall. Sedan åkte vi ner på stan för vi skulle äta på Akropolis, det var så himla mysigt och väldgt gott =) Efter det åkte vi hem tittade på filmen som var jättebra =) Sedan somnade vi.

Jag älskar dig Robin Olofsson, du är mitt allt.

Världens bästa helg! vill spola tillbaka tiden... Önskar att du låg där när jag kom hem.

"From the ashes we rose - Och ur askan reste vi oss"

Idag har jag skaffat mig en bilddagbok tyckte det var på tiden orkar inte lägga upp bilder här :P så klicka på länken annars heter jag madeleineevelin ;)

M


23/9 - 07






                                          Jag och älsklingen 1 år idag!




 

21/9 - 07

Idag är det partyyy =D det kommer bli så jävla kul =D Först ska jag och sminka mig hos min pappas kompis och Agnes ska följa med =) Sedan blir det att dra till Marina =) fan jag har blivit snorförkyld också, känns som att jag håller på och bli sjuk. men det skiter jag i för idag är det fest :P

Sedan kommer Robin och då ska jag och Fia vingla oss upp till tågstationen för att hämta dem :P

Sedan blir det krogen, ska bli askul =D

Mina släktingar från värmland kommer idag också. Får se om dem hänger med ut :P

På söndag är det 1 år älskling, Jag älskar dig!

20/9 - 07

Imorgon är det partyyyyyyy =D

 

19/9 - 07

Idag var jag på knägruppen. det gick väldigt bra. Jag är glad att det går bra där och min sjukgymnast tyckte att min gång hade blivit jättebra så nu går jag utan bandaget och det är helt okej :p
 
Fick också reda på idag att jag kanske inte kan följa med på hajken =/ Det är ju jätteroligt. Det är nu som det är mest risk att jag kan skada mig igen så min sjukgymnast tycker inte att det  är någon bra ide. Jag kan verkligen inte bära någon kanot men det skulle hasse fixa i så fall. Men jag vill inte heller sitta i ett tält kl 7 på kvällen och uggla bara för att det blir mörkt vid den tiden och att det finns risk att jag snubblar och ramlar på någon stubbe. men ändå så vill man följa med för gemenskapen. Fan, palla det här. DILEMMA!!

Fy fan vad arg jag blir, jävla smid dem bara ljuger jag blir så jävla trött! Om jag har chans att få högt betyg i specialidrott fast jag kör rehabilitering så är det väl klart att man vill göra det. Fan vad trött jag blir! Ska ta upp det snart.

Idag blir det kanske redovisning om Fair play det kommer bli väldigt kul för vi har en ganska rolig redovisning =)
Det blev redovisning för vår del och det gick hur bra som helst =) Alla tyckte våran redovisning var rolig =) Vi fick jättebra rwspons från våra lärare dem tyckte att allt var bra, jag är så jävla glad =D

Ska träna småknattarna idag med Agnes, ska bli roligt. Men en del är bara för mycket :P haha

Imorgon blir det att köpa present till marina =) får se vad jag och Sara hittar :p

Snart fredag weeeii =D ska bli askul! =)

puss

m


18/9 - 07

Tisdag och en ganska seg dag i skolan, men kände mig ändå väldigt flitig. Jag har spikat ett datum för mitt matteprov nu ihh, undrar hur det kommer att gå. Jag får åka till Caroline och bli lite peppad =)


Kom hem och satte mig vid datorn för att plugga lite =/ Jag har verkligen blivit sjuk. Jag brukar aldrig vara så tidigt ute med mina arbetsuppgifter. Jag förstår inte vad som har hänt med mig. Jag kanske har mognat och förstått att det inte funkar att flytta fram saker hela tiden. Jag kanske har insett att om man gör det på en gång så behöver man inte stressa sen.

Jag känner mig glad just nu, riktigt glad faktiskt. Har inte varit det på ett tag nu men det är skönt att det börjat vända.

Snart blir det att åka en sväng till Tuna Park med mamma. Jag ska köpa något nytt som jag ha på mig på fredag när vi ska fira marina =) Pappa ringde idag och berättade att hans kompis ville sminka mig på fredag, jag skulle vara hennes lilla provdocka och det är inte mig emot :P slipper jag sminka mig själv och så kanske jag ser lite bra ut på fredag också ;)

Bara fem dagar kvar nu sen är det 1 år för oss älskling, jag kan inte tro det. Du har gjort mig så lycklig och jag vet att vi kommer fortsätta att vara lyckliga föralltid. Vi är en, vi hör ihop, du och jag föralltid.

Puss

m

17/9 - 07

Nu är det måndag igen och jag sitter i skolan. Lite seg faktiskt efter tågresan igår. I min agn satt hela jävla Norrland! 20 pers satt och diskutera bibeln och allt som hade med religion att göra samt alla händelser som finns på jorden. det var helt sjukt! Men som tur kom Marcus på i Örebro så då hade jag honom att prata med retsen av resan =)

Jag började rensa mitt rum igår också, jag tänkte jag börjar nu så slipper jag stressa sen. Då hitta jag skolarbeten jag gjorde i 2:an :P Det var skitkul att läsa. Sen hitta jag en låt som Sara och jag gjorde när vi var små =D

Jaja, idag blir det nog lugnt. jag längtar tills i helgen som fan! marinas 18 - årsfest, krogen. Sedan kommer Robin och vi firar 1 år på söndag myss =)

Ha en bra dag.

Puss / M

15/9 - 07

Nu sitter jag här och väntar på att robin ska kkomma hem från jobbet. Sedan ska han spela match. Så skönt att vara hos min älskling, har saknat dig så! En vecka kvar nu älskling, sen 1 år =) Jag längtar tills vi ska åka utomlands, det ska bli så jävla skönt att komma härifrån. Bort från all skit som finns och bara ta det lugnt och få njuta av varandras tillvaro.

Johanna gumman fyllde 18 år igår =) grattis snutt! <3

I torsdags så klipte jag mig =) jag blev rätt så nöjd =) det blev pannlugg jag var tvungen att testa :P det växer ju ändå ut snart ;) Sedan blev det blonda slingor som jag har haft förut =) dem blev jag jättenöjd med.

I onsdags var jag, sara, agnes och marina ute och åt på Grappa för att fira marina som fyllde 18, det var myyys =) hoppas att det blir flera sådanna kvällar =) alltid lika kul och alltid lika skönt att prata med di marina =) Nästa fredag kommer det bli röj! =D Ser fram emot det ;)

I don´t need you, I can make it on my own. I had better thoughts of you.

Ha det bra!

p.s ursäkta hur min blogg ser ut just nu men jag håller på och renoverar ;) haha

Puss / M

12/9 - 07

Den här veckan började med att jag gick till knägruppen. Nu börjar skiten igen =/ men jag är så glad att det är sista gången jag kommer göra något sådant här för sedan är det slut.
När jag kom hem blev det att plugga och sedan sova :p

Igår var det skola och på kvällen var vi på invigningen av den nya restaurangen Centro :) det var jättefint Daniel :D jag är så stolt över dig =D Men maten var ingenting för mig, jag är ganska så kräsen av mig när det gäller mat så för mig blev det knäckebröd och ost. Men jag kunde inte hålla mig längre jag var för hungrig så jag och mamma gick till runda kiosken och köpte en hamburgare åt mig (a) Daniel och Mange blev inte så glada men de tycker om mig ändå ;) det var väldigt trevligt iaf. Linda och Nicke kom med lilla Isabell som bara är två månader, hon är såå himla söt. Hon somnade i min famn världens sötaste unge. <3

Idag hade vi skolfoto och vårat tema var väl inte sådär jätteroligt men killarna var söta iaf =D "la familia" ;)

Idag fyller också min Marina 18 år =D Grattis grattis snuttan =D <3 vi ska ut och äta ikväll det ska bli myyys. Nästa vecka blir det festa utav ;)

Jag och Agnes ska träna ett fotbollslag idag de är födda 01 =) så roligt =) lite nervös men det ska nog gå bra.

Blir att åka till min älskling i helgen, det ska bli så jävla skönt att få åka härifrån och träffa dig. Jag saknar dig såå mycket gubben! Nästa vecka är det 1 år babe, 1 år och många till. Jag älskar dig! <3

Imorgon blir det klippning utav hår =D så bli så jävla skönt att klippa sig och få en lite nya frilla :P Det blir klippning och då är det planerat att det ska bli en rak lugg (a) sean ska ajg färga håret och då blir det de mörka jag har med blonda slingor jag haft förut =D hoppas det blir bra iaf, skönt med en förändring.

Det var nog allt =)

Ha det bra!

Puss / M

8/9 - 07

Idag blir det Stockholm och Sverige - Danmark med pappsi =) det ska bli askul! Ska åka med några som var med oss nere i Tyskland så det blir nog kul =)

Hare!

Puss/M

6/9 - 07

Fy fan vilken seg dag idag alltså =/ Det är helt sjukt. Likadant igår. Igår hade jag en lektion kl. 8.00 till 9.10 sedan hade jag håltimme fram till 13.15 =/ Idag kom jag till skolan kl. 8.00 Då vi fick reda på våra hajkgrupper =) Jag kom i en ganska så bra grupp faktiskt det var jag, Robin Larsen, Johan Eriksson, Linnea Oscarsson, Agnes Karlsson Pyk och Victor Skillhammar =) Det kan nog bli rätt kul, förutom att vi bara ska paddla den här gången =/ jag kommer att dö!

Sedan skulle de andra in i skogen och leka lekar och eftersom jag hoppar på kryckor fick inte jag följa med utan jag skulle gå ett varv runt skolan för att sedan sätta mig här och arbeta =/  Gaah jag blir så arg. Nu måste jag sitta här till halv 2 för då börjar nästa lektion =/

jaja, nu får jag väl göra något.

Puss / M

3/8 - 07

På lördag ska jag och pappi åka till Stockholm då vi ska se på matchen mellan Sverige - Danmark =D
Ska bli kul att vara lite med pappsen och umgås, sen att det blev på den matchen var också roligt, nästan återresa som när vi åkte ner till Tyskland och tittade på VM :P haha

Bara 20 dagar kar nu älskling <3

Puss / M

2/9 - 07

Helgen har varit slapp och det var jävligt skönt faktiskt =) i fredags var jag i skolan sedan kom Johanna hem i helgen så då åkte jag hem till Johanna och åt tacos och så tittade vi på film, myyyyyys =D men Johanna var lite trött :p haha. Så söt ; )

Lördagen blev det stan med mamma en stund men jag var helt slut av att gå på kryckorna så jag ville åka hem :P det var nog mest mamma som titta på kläder och jag satte mig och väntade (a) men det var myys ändå =) sedan åkte vi och köpte kebab och sedan åkte vi till filmhuset för att möta upp min lilla Caroline =D Eftersom Carro inte mådde bra och jag är halt så bestämde vi oss för att ha en riktig filmmyskväll och det blev de =D Vi hyrde någon film om andra världskriget och den var sådär, lite luddig faktiskt. Sedan hyrde vi hata Göteborg. Haha en asskön film faktiskt, vi garva som tusan :P Sedan blev det jakten på lycka som vi lånat av kicki och Johanna ;)
Så det blev filmmaraton så gick vi och la oss efter =)

Idag blir det lugna puckar, måste plugga lite sedan blir det premiären av ensam mamma söker :p haha

Imorgon blir det skolan, sedan ska jag till sjukgymnasten men sist och verkligen inte minst ska min Caroline tatuera sig imorgon! =D ihhh, så jag ska dit som stöd ;) haha. Det kommer göra så ont ;) mohaha nee, love you stumpan!

Puss/ M

RSS 2.0