23/6 - 07 <3

9 underbara månader idag med min älskling =)

De bästa 9 månaderna i mitt liv och fler kommer det bli =)

Älskar dig Robin Olofsson, den underbaraste pojkvännen man kan ha <3

Alltid du &  jag.

23/9 - 06 + 23/6 - 07 = 9 under bara månader <3


Justin Timberlake 19/6 - 07 !

Dagen började med att jag och Caroline gick upp för att göra iordning oss. Sedan gick vi till make up store där jag skulle sminka mig =) det blev jättebra och jag blev jättenöjd =) Sedan begav vi oss till tågstationen där vi skulle åka upp till Stockholm för att gå på JUSTIN TIMBERLAKE =D när vi kom dit gick vi en runda på stan där det blev lite shopping. Sedan märkte vi att tiden hade gått väldigt fort när man hade roligt så klockan 15.00 satt vi på dinken och åt och klockan 15.10 gick vi därifrån då vi kom på att vi inte hade någon aning om vart båten där vi skulle sova låg. Så vi hetsåt  jag har aldrig ätit så snabbt i hela mitt liv. Sedan sprang vi nästan mot gamla stan och upp vid slottet och ner till hamnen där vi INTE såg någon jävla röd båt! Jag ringer några telefonsamtal (pappa och Sofia) men de hade inte så stor aning de heller, iiiihhhhh Paniiiik!!! men sedan var vi så smarta att vi gick till korvkiosken nere vid kajen och frågade om vägen.

- Caroline: Ursäkta men vet du vart den röda båten ligger?
- Kioskmänniskan: Alltså nu är ni helt fel ute! Ni är liksom här och båten ligger på andra sidan!

Vi ba va fan!! vi trodde ju att han emnade att vi var på ena sidan av stan och att båten låg på andra. Men så var det ju inte riktigt. Han syster som också satt i kiosken förklarade att vi inte var så långt ifråna så vi fortsatte våran väg mot slussen. Där vi fick fråga en annan korvgubbe. Där vi fick tala om att vi inte var från Sthlm så han klev ur sin korvkiosk och visade oss vägen och pekade och hade sig.
Men till slut när vi går över bron skriker Carro till och vad ser man inte? joo en röd liten båt som guppar i vattnet =D hahah vi vart så glada att vi var tvungna att ta kort på den sedan gick vi dit och checkade in.

Sedan gjorde vi iordning oss och satte på oss de nya kläderna vi hade införskaffat oss. Gick för att hitta en affär men det fans ingen så långt ögat kunde nå! så vi gick och gick upp för miljoner trappor sedan kom vi till ett konsum =D

Vi gick tillbaka till båten efter en kvart gick vi tillbaka till slussen där vi skulle åka till Globen =D
Vi kom till Globen gick in på donken där carro köpte en glass. Sedan gick vi in till Globen och var där från 18.30 - 23.00. Först var det ett uppträdande och jag har ingen aning om vem det var men inte så roligt att lyssna på =/ och sen så kommer Natasha Bedingfield!! och hon var så jävla bra det var helt sjukt vad kul det var!!!

45 min efter Natasha kommer JUSTIN! jag kan inte ens beskriva stämningen i det fullsatta globen, alla som hade sittplatser reste sig och alla skrek! Det var helt sjukt vilken stämning det var. Det är världens mäktigaste konsert jag någonsin har varit på!  Vi hade asbra platser vi stod precis vid scenen bakom VIP platserna, det var så jävla grymt!!!

När det var 40 min kvar så ska det såklart hända något, jag började må illa eftersom det var så varmt! så jag fick ställa mig vid räcket som var en halvmeter från scenen där jag får vatten av en vakt som häller i mig vatten så att det rinner överallt. Sedan kom han stup i kvart och frågade hur jag mådde haha. Sedan var det några tjejer brevid oss som gav mig godis för att jag skulle få i mig socker så himla gulliga =)

Och det är klart att sexyback ska komma när man mår dåligt så jag fick stå och vicka på rumpan och göra det bästa av situtationen :p Sen kommer Timbaland ner vid VIP!!!! och jag rörde hans tröjja med nageln och Carro fick tag i hans hand!! Det var så jävla grymt! Sedan kommer Justin och står mindre än en halvmeter ifrån mig!!!

Efter konserten ska jag och Carro åka tillbaka till båten för smarta som vi är har vi glömt koden som börjar gälla efter 1 på båten annanrs kommer man inte in =/ lite i panik gick vi till tunnelbanan då klockan var halv 12 Satte oss på ett tåg vi trodde var rätt men nej då åker vi åt helt fel håll och får värsta paniken att vi inte ska hinna tillbaka. När vi kommer till sista hållplatsen ska samtiliga passagerare stiga av och vi får paniiik och letar efter någon som vi kan fråga vart fan vi ska. Sedan kom det en och vi skulle med tunnelbanan tillbaka så allt löste sig. Klockan halv 1 kom vi till båten som var låst så vi fick ringa på dörren så att de fick öppna åt oss hahaha =D

klockan 1 var vi klara för natten, vi var helt slut. Vi låg och pratade om dagen sedan somnade vi.

Det där var den sjukaste och stressigaste och roligaste och bästa dagen i mitt liv =D Jag kommer aldrig glömma den!

En helt otrolig konsert!! Justin Timberlake!!

Puss / M

Weekend =)

Ja då har denna helgen också gått nu då =/  väldigt tråkigt att den har gått så snabbt eftersom jag har spenderat den hos min älskling =) Jag älskar dig så mycket hoppas att vi kan fixa så att vi ses snart igen. Jag saknar dig redan =( Du är den som förgyller mina dagar. Du är det bästa som har hänt mig och det komer alltid vara du och jag <3

Bara 2 dagar kvar nu och sen beger sig jag och Caroline till Stockholm för att se JUSTIN TIMBERLAKE!!!! det kommer bli så jävla mäktigt!! Först smikning på make up store sen bär det av mot Sthlm och Globen ;) Carro my sugar <3

Sen har jag intrudition hela veckan så börjar kneget på fredag =/ inte så himla roliga att börja midsommar helgen men jag jobbar hyffsade tider så det är lugnt =)

Det blir att fira midsommar med min lilla Sofiasnutt =D kommer att bli jättekul =D haha och vad man har hört lär det inte bli sill och potatis till middag inte ;) haha Älskar dig min Sofia =D <3

Det var allt tror jag =)


Puss / M

Tråååk..

Inte en så jätterolig dag första dagen på sommarlovet men nu har man det iaf =) ett välbehövligt sommarlov och egentligen spelar det ingen roll att jag har tråkigt idag för det har varit så jävla skönt att bara dega idag =) ska inte göra någonting ikväll heller ska bara se på tv =D

Justin Timberlake om bara 6 dagar! =D jag längtar som fan det kommer bli hur grymt som helst! Carrrooo snart är det dags Sthlm here we come! ;)

nästa vecka blir det bara en massa intruditioner sedan börjar man jobba på fredagen =/ jaja det är ju pengar så varför inte liksom :P

Sofia, Väldigt speciell, älskar dig <3

Jag älskar dig Robin <3

Pusss / M

Sköönt =)

Fan så skönt med sommarlov imorgon. Det är så efterlängtat. Men det känns ändå som att man redan har haft det i 2 veckor. Men imorgon börjar det på riktigt och nästa vecka börjar allvaret med jobb och grejer. Men först måste jag genomföra jordens största grej JUSTIN TIMBERLAKE!! Jag längtar sååå sjuuukt mycket det kommer bli så jävla ballt! Det är nog sommarens händelse kan jag tänka ;) Förts sminkning på make up store sen bär det av mot Sthlm ;) sen börjar man kneget på fredagen inte så kul att börja jobba midsommarhelgen men det löser sig ;)
En vecka sen man tog körkortet idag också =D är så jävla sköönt! sån jävla frihet =D

Jaja hade inte skrivit på ett tag så tyckte det var dags men nu orkar jag inte skriva något mer ikväll.

God natt!

Puss / M

4/6 - 07








Körkort idag!! =D















Fredag =)

Idag är det äntligen fredag igen =) såå skööönt! Jag har gjort klart nästan allt i skolan men allt för den här veckan iaf =) så hade inga lektioner idag. Jag åkte därför till Robin igår =) och nu sitter jag här för han skulle upp och jobba klockan sju. Jag vaknade av hans väckarklocka och kunde därför inte somna om sedan hamnade jag här :P det regnar också =/ inte så himla skoj men man hoppas på uppehåll eftersom vi ska till Robins fotbollsmatch ikväll =) jaja men ha en bra dag =)

Puss / M

RSS 2.0