29/4 - 09

Är så djävulskt trött just nu. Det  blir en dusch på det här sen bums i säng!

Vad är det för skillnad att handla alkohol klockan 08.15 på morgonen och klockan 09.00? Tänke ta två flugor i en smäll och inhandla drickat inför fredag nu när jag gick hem från jobbet, men nej då får dem inte sälja förrän klockan 9.00. Jag smäller på en del saker ibland.


Låtar som går på repeat när Madeleine går till jobbet just nu är:

Promoe - mammas gata
promoe - dekadansen
Promoe - kråksången
Promoe - Inflation
Promoe - svennebanan


Tummen upp!

God natt gott folk

/ m

28/4 - 09

Ordning och reda lådvin på fredag



27/4 - 09

Blev inte mycket sova idag. Somnade på soffan sen orkade jag inte gå in och lägga mig i sängen, kommer vara helt död på jobbet inatt.

Var fint väder när jag la mig men när jag vaknade ösregna det, hoppas det slutar tills jag ska gå till jobbet bara.


/ m

Orkar inte med massa skitsnack just nu.


26/4 - 09

Jahapp då har snart den här månaden också passerat och jag har kommit fram till att jag bara har två månader kvar här i Stavve, sedan kommer jag hem för gott. Känns både roligt och tråkigt, roligt för att få komma hem och träffa alla igen men tråkigt att lämna alla nya vänner man fått här.

I torsdags var det fest och det blev en grymt rolig kväll, natt, morgon? jag tror klockan hann bli över 7 innan jag kom i säng? haha tung man är skulle jobba sen klockan 15.00, sov 3 timmar sen tog bakisfyllan över och jag kunde inte sova längre. Mådde kasst hela kvällen på jobbet men som tur hade jag Ola där som gjorde mig sällskap. Efter jobbet gick jag in til byn och gjorde Caroline sällskap en stund.. Big misstake märkte jag efter ett tag att sitta där i min shelltröja då jag fick en utskällning av en full gubbe för att jag inte jobba. Men då jävlar fick han svar på tal och gick sedan därifrån med svansen mellan benen, idiot!

Även lördagen bestod av jobb, kändes så sjukt tungt att gå till jobbet kl.14 när det var så sjukt fint väder. Fick skit på jobbet även denna dag då vi inte hade alla reservdelar till bilen som folk behövde. Vad ska man göra? ser det här ut som biltema kanske? nej just de! Efter jobbet gick jag och chilla på Carros jobb igen men blev inte så länge den här gången, gick hem till nulli och vi gjorde lite pommes sen la vi oss och sov.

Idag blir det jobb igen men natt den här gången, sjukt skönt. Men såklart så är det inte lika fint väder idag när man  ledig en hel dag. Gick ner till badedammen ändå tillsammans med Pernilla, kom lite värme iaf och det var värt.

Snart dags för London saknar min Johanna så sjukt mycket! Vi har inte setts på 8 månader! Det är helt sjukt! Men snart ses vi och vi kommer ha det grymt i London! Du är min bästa! <3

sen blir det kanske midsommar i gbg? och peace & Love, Längtar så sjukt mycket! skönt att man har lite saker att se fram emot när man kommer hem också!

Hade!

/ m












kan bero 21/4 - 09

Jag märker att jag börjar bli sämre och sämre på att blogga, antingen så är jag fruktansvärt lat eller så är det för att jag är fruktansvärt upptagen. Första alternativet låter mer troligt men kör på det andra för det låter mycket bättre.

Helgen var sjukt bra faktiskt, Den efterlängtade 60-årsfesten blev äntligen av och hela kvällen blev sjukt lyckad!
Började med förfest här hemma i verven 36 med en massa chillit folk vilket var sjukt nice! Vi begav oss sedan in till byn där alla såklart splittrades eftersom Carro och jag fick för oss att vi var tvugna att springa från baren alla drog till för att det var tråkigt. Dumma som vi var trodde vi att ingen skulle upptäcka oss när vi sprang men långt bakom oss hör vi Sebastian ropa efter oss men fulla som vi var sket vi i det. (Snälla jag vet).
Väl inne i stan skulle vi hitta någon sjyst krog som till slut blev en krog som hette Dickens där vi starta dans battle mellan några killar och alla människor som var där flockades som en ring runt dem. Vi stod där och hejade på samtidigt som vi hade fullt sjå med att putta bort alla kassa (enligt oss) som dansa. Två brudar där inne börja bråka och såklart när vi drar därifrån ville polisen prata med mig för jag var vittne, shoo kul att snacka med polisen första riktiga utekvällen!
Sedan drog vi vidare mot några andra barer och vi hamnade på en bar som hette Beverly där vi blev kvar tills allt stängde och jag tror det räcker med att berätta att alla visste vilka vi var när vi gick därifrån.
Men det roligaste som man fick höra dagen efter var att en av våra killkompisar fick böta 4000 norska kroner för att han hade nypit en tjejpolis i rumpan, inte värt men han tog det ganska chill på den endå!

Resten av helgen var chill förutom att det var jobb där på lördagnatten då jag fick jobba med en gubbe som hette Egil. Den oskönaste natten i hela mitt liv fan. Man hörde inte ett ord av vad han sa så man ville inte direkt ha en konversation med honom. Satt och skickade sms och hoppades på att det skulle vara mycket folk hela natten. Inge mer jobb med den gubben inte!

Var ledig både söndag och måndag då det blev mys med mina sambos!

Idag är det dags för jobb igen och jag ser inte fram emot att jobba kväll den här veckan. Verkligen den tråkigaste tiden! men men känns skönt att man fick ledigt på torsdag iaf för då är det FEST igen, sjukt nice!

Nej dags för mig att bege mig till jobbet nu, ha en bra vecka alla!

/  m


15/4 - 09

Så tillbaka till verkligheten igen.. Tiden hemma gick sjukt fort, känns inte ens som jag har varit hemma.. Var Väldigt jobbgt att åka tillbaka hit till Stavve igen .. Men när man väl är tillbaka så känns det helt okej ändå, har ju mina sambos som är grymma!

Väl hemma så hann jag i alla fall tatuera mig och jag blev sjukt nöjd (bild kommer snart). Sedan blev det en heldag med piffen som var sjukt uppskattat, det var så mys med glass och massa skitsnack.
Torsdagen blev det bara shopping. Åkte in till stan med mamma och pappa vid 12 tiden, kl 17 skjutsa vi hem pappa för att han inte orkade med stan längre. Efter det åkte jag och mamma till Tuna Park för att fortsätta min lilla shoppingrunda, slutade med att jag och mamma var hemma vid 20.00 och då var jag helt slut kan jag säga. Hände inte så mycket mer den kvällen.
Fredag hjälpte jag mamma att göra taco och kycklingpaj som jag skulle bjuda på på min födelsedag. Sedan åkte jag ner en sväng på stan där jag mötte upp Alexandra och Melina, blev lite shopping även den dagen både på stan och Tuna Park. På kvällen blev det påskmiddag med släkten som satt riktigt bra i kistan och sen på kvällen kom Kamilla och Jenny från Gbg. Var så sjukt roligt att träffa er igen! Helt underbar helg med er, får bli längre nästa gång! 
Lördag var det då den stora dagen då man blev systemet-myndig, var där redan halv 11 på morgonen (alkisvarning kanske?) tillsammans med Kamilla och Jenny. Därefter drog vi vidare till rixvideo där det blev lite solning,  efter det drog vi hem och la oss på altanen och sola eftersom det var riktigt nice väder. Vi satt hela dagen i solen och drack cider det var riktigt mys! Men när  man kom in var det inte riktigt lika nice då man insåg att man såg ut som en jävla tomat i ansiktet. Blev ingen bra sminkning den kvällen inte vilket var ganska så surt. Vid 18 började folket ramla in allt eftersom och det vart en riktigt trevlig kväll med släkt och vänner. Utgången blev dock inte som jag hade tänkt mig vilket det var lite tråkigt, men annars måste jag säga att min 20-årsdag vart sjukt lyckad!  Tack alla som var där och även alla som inte var där men gratta mig ändå, ni är bäst! <3
Söndag var det då dags att börja den långa resan hem, var sjukt segt och sjukt tråkigt att åka.. Men nu är det inte långt kvar tills jag kommer hem för gott, bara drygt två månader kvar här i Norge..

Direkt när man kom tillbaka till stavve var det dags för jobb igen, Tur att Pernilla också jobbade natt den här veckan så man har någon att prata med i telefon när det händer läskiga grejer som att:  En alkholist kommer in och spyr på toan och går igen.
Eller att två pundare kommer in den ena mer hög än den andra och man tror att man ska bli nerslagen av bruden eftersom hon är så stenad. Ibland känner jag bara hur tur det är att man har låset på dörren men för det mesta är det bara sjukt störande när man måste släppa allt man åller på med bara för att låsa upp dörren.
Men så är det väl att jobba natt antar jag?

På fredag är det iaf fest! Då blir det  60-årsfest här i Verven och det känns som att det kommer bli en grym kväll!

'Nej nu blir det off to work!

/ m

6/4 - 09

Äntligen ska jag få åka hem till Eskilstuna imorgon! Hoppas resan går fort!

Ses snart alla, längtar! <3






4/4 - 09

Nu är det helt sjukt vad tiden går fort, 4 april och det är bara en vecka kvar nu tills jag fyller 20 barre! Jag känner  på mig att det inte kan bli annat en en grym födelsedag eftersom den kommer firas med både släkt och vänner.
Har varit ledig nu fredag och lördag och det har varit grymt skönt, behövdes verkligen jag var helt slut i huvuet ett tag och kändes verkligen som att allting  jag gjorde på jobbet bara blev fel. Men har haft tur att jag haft massa sköningar och pratat med som gjort allt på jobbet mycket lättare. 

Igår var jag och nulli  ute och gick på morgonen, den långa mysiga promenaden längs kusten. Sen blev det bara film och lite mys med Caroline, var så sjukt seg så orkade inte med något annat.

Solen skiner upp idag med så snart är det dags för mig att gå ut och gå en långpromenad. Ikväll ska jag försöka börja packa lite inför hemfärden eftersom jag ska jobba natt både söndag och måndag. Vet jag inte hur mcket jag kommer hinna eller orka packa på tisdag innan det är dags att ge sig av. Känns som att det kommer gå väldigt fort att åka hem, lär sova mestadels av färden eftersom jag jobbat natten innan, men det känns bara skönt, vill komma hem så fort som möjligt.

Ska träffa piffi på onsdag direkt när jag kommer hem, det ser jag verkligen fram emot, Kommer bli så mys!

Fick reda på att både Jenny och kamilla från Gbg kommer när jag fyller, blev så glad, har inte träffat dem på så länge!

Sen lördagen får jag äntligen träffa alla andra bästa! <3

Nej nu blir det en lååång promenad ute i solskenet, ha en bra dag!

/ m


1/4 - 09

Jaha 1 april då, fan vad tiden går fort och om 10 dagar fyller jag 20 barre! Det är helt sjukt, snart har man varit i stavve i 2 månader också. Tiden går så sjukt fort när man jobbar natt, känns som att man alltid ligger en dag före eftersom man alltid skriver nästa dags datum.
På tisdag åker jag äntligen hem och det behövs verkligen nu känner jag. Är helt slut i huvudet efter att ha jobbat så mycket den här veckan. Märker det verkligen på jobbet nu, jag får minus i kassan utan att nästan ha några kunder och jag har ingen aning om vart allt minus kommer ifrån. Tacka ja till att jobba extra på lördag men ska försöka få bort den, jag orkar verkligen inte behöver ha en dag ledigt nu och bara chilla.
I helgen händer det inte mycket som vanligt, har ju som sagt inget liv just nu. Om jag får ledig på lördag blir det bara att kika film och mysa. Mina sambos jobbar säkert så får nog lite alonetime.

Saknar alla så grymt mycket men nu är det nära snart så får jag träffa alla kommer bli grymt!

/ m

              
     

<3

RSS 2.0